Tamer Tuna'dan Podolski açıklaması! Kadroda olacak mı?

07.02.2020 - 02:00 | Son Güncellenme: 06.02.2020 - 23:00

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Antalyaspor ile Sivasspor 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Transfer yapılanmamızı da golcüler üzerine kurmuştuk. Gol atabilmek için topa sahip olmanız, oyun kurgunuzun iyi olması gerekiyor. Gol yemedik. 3 maçtır gol yemiyoruz. Gol atmak ikinci maç için önemliydi. Gol atmayı başaramadık. Üretken değiliz. Sonuçta kazanamadık. Daha alternatifli bir kadromuz olacak. Yeni oynayan oyuncular var. Savunmada 3 oyuncu ilk kez birbiriyle oynuyor. İkinci yarıda bazı ofansif değişiklikler yaptık ama gol oranı yüksek oyuncularımız kenarda da değildi. Takımın kazanmasını sağlayacak oyunu ortaya koymamızı engelledi.

Hafta sonu oynancak Kayseri maçı hakkında

Kayserispor rakibimiz. Lig devam ediyoruz. Onlar için final. İkisini bir arada götürebilmek zor. 60 saat kadar bir zaman kaldı. 3 günde bir maç oynayan oyuncularda düşüşler olabilir. Eşit şartlarda oynamıyoruz. Kayseri'de gündüz maçı oynayacağız. Hazır oyuncularımızla gidiyoruz. 10 oyuncu farklıydı bugün. Kayseri'de kazanmak istiyoruz. Planlarımız bu yönde.14 maç kaldı. Podolski aramıza geç katıldı. Geldiğinde antrenmanlar sonrası küçük sakatlık yaşadı. Tam hazır değil. Podolski'yi biliyoruz. Liderlik özelliği ve skora katkısı var. Ondan yararlanmak istiyoruz. Hafta sonu aramızda olacak, kadroda olacak."

Senin için hazırladığımız haberler