Taner Gülleri, Cengiz'i tebrik etti: "Benimki daha zordu" dedi

Özgür Koç
08.01.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 15:38

Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta 4 gole imza atan Cengiz Ünder'e kendisi gibi bir maçta 4 gol atma başarısı gösteren Taner Gülleri'den tebrik geldi. İşte detaylar...

Taner Gülleri, Cengiz'i tebrik etti: "Benimki daha zordu" dedi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor'u 5-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'de Cengiz Ünder 4 gol attı ve takımını sırtladı. 

Geçen sezon Kasımpaşa maçında 12 yıl sonra Fenerbahçe'de bir maçta g ol atan ilk oyuncu olma başarısı gösteren Enner Valencia'nın bu başarısını bir sezon sonra tekrar ettiren Cengiz Ünder kariyerinde bir maçta en çok gol attığı maçı oynadı.

Taner Gülleri deplasmanda Galatasaray'a 4 gol atmıştı

Cengiz Ünder gibi 2009 yılında Kocaelispor formasıyla Galatasaray'a Ali Sami Yen Stadı'nda 4 gol atma başarısı gösteren Taner Galleri, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu.

"4 gol atması beni çok mutlu etti"

Galatasaray'a 4 gol attığı sezon, gol krallığı yarışını 20 gollü Milan Baros'un arkasında 18 golle ikinci sıra bitiren Taner Gülleri, "Cengiz Ünder son dönemlerde performansıyla eleştiriliyordu onun için çok güzel oldu. Cengiz adına sevindim. Umarım Fenerbahçe hikayesi onun için güzel geçer. Cengiz Ünder'in 4 gol atması beni çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

"Her ikisi de değerli ancak benim ki daha zordu"

Kendisinin bir maçta attığı 4 golün Cengiz'in attığı 4 gole karşın daha zor olduğunu kaydeden eski futbolcu, "Anadolu takımında forma giyiyorsun ve Galatasaray'a karşı Ali Sami Yen'de 4 gol atıyorsun. Her ikisi de değerli ancak benim ki daha zordu. O sezon Kocaelispor'da küme düşmüştük ben 18 gol atmıştım, Galatsaray'da Milan Baros 20 gol atmıştı ve gol kralı olmuştu. Benim adıma çok güzel bir sezon geçmişti ancak takımım adına kötü bir sezondu. Tekrardan hatırlanmak güzel." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler