Ankara Keçiörengücü-NasaDoge Menemenspor maçının ardından

24.04.2022 - 16:51 | Son Güncellenme: 24.04.2022 - 16:57

Ankara Keçiörengücü, 1. Lig'in 34. haftasında konuk ettiği NasaDoge Menemenspor'u 1-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik direktörü Taner Taşkın, 41 puana ulaştıkları için memnun olduklarını belirtti.

Ankara Keçiörengücü-NasaDoge Menemenspor maçının ardından

Taşkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Hamdolsun bugün bu sıcak havada böyle bir galibiyet yaşadık, şükürler olsun. Üç haftadan beri galip gelemiyorduk, mental olarak da morallerimiz bozuktu. Geçen hafta Ümraniye'de iyi oynayarak kaybeden bir takımımız vardı. Bunun dönüşünün iyi olacağını tahmin edebiliyorduk." dedi.

Taşkın, 10 haftalık yenilmezlik serisinden sonra 3 maç mağlup oldukları için takımda bir düşüş beklediklerini ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Bugün oyuncularımdan hem oyun olarak hem skor olarak iyi bir dönüş istiyordum. Rabbime şükürler olsun bugün bunu başarabildik 41 puan yaptık. Normal şartlarda 41 puanla ligi garantilemiş olman lazım. Fakat alttaki takımların yukarı doğru çıkış yapmaları özellikle Altınordu'nun mükemmel bir çıkış yapması barajı yükseltti. 45 puan kurtarır bir puan gibi gösteriyor, dört haftamız var, iki içeride iki dışarıda oynayacağız. Maksimum puanları toplayacağız, biz böyle oynadığımız sürede arzu ettiğimiz puanlar mutlaka hanemize yazılacaktır."

İlgini Çekebilir
Keçiörengücü nefes aldı, Menemen'i ateşe attı
Habere Git

Dilaver Mutlu: "En kötü bir puanlık farkı tutmak istiyorduk, olmadı kaybettik"

NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Zor bir deplasman maçıydı. Buraya gelirken puan ya da puanlar almak istiyorduk. Rakibimizle aramızdaki puan farkını kapatmak veya en kötü bir puanlık farkı tutmak istiyorduk, olmadı kaybettik. İçeride iki maçımız var. Öncelikle Tuzlaspor maçını kazanarak tekrar üst tarafa doğru çıkmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler