Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan Samsunspor Maçı Öncesi Süper Lig Sözleri

Orhan Gülek
08.03.2023 - 22:46 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 08:36

Son dakika spor haberi: Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Taşkın, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...

Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan Samsunspor Maçı Öncesi Süper Lig Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Sakaryaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Denizlispor galibiyeti ve Samsunspor maçı hakkında konuştu.

"Dönüş yapmak, bizim için önemliydi"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Deprem felaketinden sonra lige ara verildi. Bu ara sonrasında doğru bir dönüş yapmak bizim için önemliydi. Denizlispor maçını şükürler olsun kazandık." dedi.

"Hedefimiz play-off hattında yerimizi sağlamlaştırmak"

Bugün oynacakları Samsunspor maçına da değinen Taşkın, "Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladık. Samsunspor, Hüseyin Hoca ile çok iyi iş çıkardı. Samsunspor maçı 6 puanlık bir maç olacak. 6 maçtır kazanıyoruz; birinci hedefimiz play-off hattında yerimizi sağlamlaştırmak. Samsunspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor yönetiminden açıklama: "Müsaade etmeyeceğiz"
Habere Git

"Süper Lig'i istiyoruz"

Sezon sonu Süper Lig'e çıkmak istediklerinin altını çizen Taşkın, "Yeni Malatyaspor ve Adanaspor'la maçlarımız var. Bu bir avantaj olabilir. Sakaryaspor ismi şablon üzerine koyduğunuzda her zaman hedef takımdır. Şu anda temkinli konuşmak da fayda var, ayaklarımızın yere sağlam basması lazım. Tabii ki Süper Lig'i istiyoruz. Samsunspor ve Eyüpspor maçını kazanabilirsek yarışı lehimize çevirmiş olabiliriz." dedi.

Hadi Sacko ve Çağlayan Menderes sözleri

Takımın yeni transferi Hadi Sacko ve takımın yıldız oyuncularından Çağlayan Menderes hakkında da konuşan Taşkın, "Rakiplerimizi ve bizleri kolay bir 11 hafta beklemiyor. Sakaryaspor olarak avantajımız var, bunu lehimize çevirebilirsek başarılı olabiliriz. Hadi Sacko bonservisiyle transfer oldu. Belki Samsunspor maçında son bölümde oynatabiliriz, antrenman eksikliği var. Çağlayan Menderes'i Denizlispor maçında oynattım; bana göre müthiş oynadı ileride müthiş bir oyuncu olacak. Türk futboluna iyi bir defans oyuncusu geliyor. Biz taraftarımızı çok seviyoruz ve onları mutlu etmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler