Taner Taşkın: “Oyuncu grubunun isteği arzusu üst seviyedeydi”
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Denizlispor galibiyetini değerlendiren Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Oyuncu grubunun isteği arzusu üst seviyedeydi." dedi. Detaylar.

Son 5 Haber

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında A. Denizlispor’u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz. Her maç olduğu gibi bu maçta da zordu. Gerçekten zor bir ligde oynuyoruz.
"İşler bizim adımıza iyi gidiyor"
Kolay bir lig değil. Biz, istikrarlı bir oyun gösterdik şu ana kadar. Bu sene güzel işlere imza atıyoruz. Şu anda averajla üçüncü sıradayız. İşler bizim adımıza iyi gidiyor. Kalan maçlarda da puan toplarsak, üst sıralarda yer bulacağız kendimize. Oyuncu grubunun isteği arzusu üst seviyedeydi. Pozisyon zenginliği olan bir maçtı. Rakibe çok pozisyon vermedik” ifadelerini kullandı.