Tanıtım videosu skandalının ardından yeni gelişmeyi duyurdular!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
CSKA Moskova milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katarken, transfer için hazırlanan skandal video büyük tepki çekmişti. O ekiple yollar ayrıldı...

Son 5 Haber

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi

Eczacıbaşı Dynavit'ten dünya yıldızına imza! Ekaterina Antropova resmen açıklandı

DMM, "TFF maçlarda İstiklal Marşı'nı kaldırdı" iddiasını yalanladı

Aziz Yıldırım, Vedat'ın ardından Serhou Guirassy de aldı

Hacıosmanoğlu'ndan Montella için teklif açıklaması!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
CSKA, Lille forması giyen 24 yaşındaki milli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını duyurmuştu. Rus ekibi transferin maliyetini açıklamamasına rağmen satın alma bedelinin 12 milyon Euro olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcunun transferi için özel bir Video yayınlanırken, tanıtım filminde yer alan ifadeler büyük tepki çekti.

Transfer için hazırlanan videoda "Yusuf, burası Rusya! Burada birçok Natasha var! mesajına Yusuf Yazıcı'nın "5 dakikaya oradayım" dediği yer alıyordu. Klibi sosyal medya hesabından yayınlayan CSKA, gelen tepkilerin ardından videoyu sildi.
Tepkilerin ardından konuşan CSKA Moskova'nın resmi sosyal medya hesabından, CSKA TV Genel Yayın Yönetmeni Katerina Kirilcheva'nın imzasıyla Türkçe ve İngilizce açıklama yayınlanırken şu ifadelere yer verildi:
"Takımımıza yeni katılan oyuncumuz Yusuf Yazıcı'nın transfer haberini duyurduğumuz video ile ilgili pişmanlığımı paylaşmak istiyorum. Farklı bir senaryo üzerinden hareket etmeyi planlarken, oyuncuyla fiziki olarak çekim yapamadığımız için bir alternatif fikir üretmem gerekti. Zaman darlığı dolayısıyla oluşturduğum ve sonrasında uyguladığım fikrin son derece yakışıksız ve kaba olduğunu kabul ediyorum. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarımızdan kaldırılan bu paylaşım dolayısıyla kırdığım tüm kadınlardan, taraftarlarımızdan ve özellikle içerikten habersiz olan Yusuf Yazıcı'dan özür dilerim"
CSKA'nın Halkla İlişkiler Direktörü Serguei Aksenov tarafından yapılan açıklamada, yapılan hatanın kabul edilemez olduğu vurgulanarak, "Videoda payı olan herkes kulüpten uzaklaştırıldı. Olanlar kabul edilemez, çok özür diliyoruz." açıklamasını yaptı.
Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci ise yayınlanan tanıtım videosunun ardından, "CSKA, Yusuf için çok yoğun çaba harcadı. Bu büyük transferi duyurmak için böyle dikkat çekici bir paylaşım yapmak istemişler. Bir şaka yapmak istemişler. Çok büyütmeye gerek yok. Zaten yapanların görevine son verilmiş." ifadelerini kullanmıştı.
