Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor'un Yeni Transferleri

13.07.2022 - 14:08 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 14:29

Fenerbahçe 6, Beşiktaş ve Trabzonspor ise 5'er transfer yaptı. Galatasaray ise 3 oyuncuya imza attı. Taraftar, Cimbom'dan artık gaza basmasını istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor'un Yeni Transferleri

AJANSSPOR - HABER

Transferde kulüpler bu sezon geçmiş sezonlara göre daha atak görünüyor. Genelde transferin bitmesine az bir süre kala kritik transferlerini bitiren büyükler bu sezon daha atik davrandı ve kampa bir çok yeni transfer götürdü. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarını memnun eden bir transfer çalışması yürütürken, Galatasaray henüz tam manasıyla düğmeye basmış değil. Ve taraftar yönetimin artık gaza basmasını istiyor.

Ezeli rakipler kritik transferleri bitirdi

Transferin bitmesine henüz daha 2 aya yakın bir süre kalmasına rağmen Fenerbahçe 6, Beşitaş ve Trabzonspor ise 5'er transfer gerçekleştirdi. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş, yeni sezonun ilk 11'inde oynayacak çok sayıda stratejik transferini sonuçlandırdı. Şampiyon Trabzonspor da geniş kadro için hamlelerini yaptı. 

Galatasaray 3 transfer yaptı

Toplamda 3 resmi imza attıran Galatasaray, seçim nedeniyle yönetim göreve geç başlamasının sıkıntılarına yaşıyor. Ama taraftarlar artık bu mazereti duymak istemiyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda yönetimin artık vites artırması gerektiğinin altı çiziliyor. Taraftarların gözü de çok güvendikleri Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erdem Timur ve sportif direktör Cenk Ergün'de. Özetle taraftar Cimbom'dan artık daha çok KAP bildirimi istiyor!

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da transferler neden gecikti?
Habere Git

İşte 4 büyüklerin yaptığı transferler

FENERBAHÇE

1-Lincoln
2-Emre Mor
3-Bruma
4-Joshua King 
5-Willian Arao
6-Tiago Çukur

BEŞİKTAŞ

1-Gedson Fernandes
2-Jackson Muleka
3-Romain Saiss
4-Cenk Tosun
5-Wout Weghorst

TRABZONSPOR

1-Trezeguet
2-Eren Elmalı
3-Doğucan Haspolat
4-Jens Larsen
5-Stefano Denswil

GALATASARAY

1-Sergio Oliveira
2-Abdülkerim Bardakçı
3-Kazımcan Karataş

Senin için hazırladığımız haberler