Taraftar istedi Fenerbahçe transferi bitirdi! Saben Lee ile anlaşma tamam

05.10.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 15:46

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko takımın yıldızı Scottie Wilbekin'in sakatlığı sonrası 24 saat geçmeden yeni bir transferi bitirme noktasına getirdi.

Taraftar istedi Fenerbahçe transferi bitirdi! Saben Lee ile anlaşma tamam

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Süper Lig'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko acil ihtiyac doğan bir bölgeye transfer yapmak üzere.

Fenerbahçe'de Wilbekin sezonu kapattı

Fenerbahçe'nin dün EuroLeague'de 82-71 ile kazandığı Olympiakos maçında takımın yıldızlarından Scottie Wilbekin sakatlandı. İlk çeyreğin sonunda sahayı terk eden 31 yaşındaki oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıkladı.

Taraftar istedi Fenerbahçe aldı!

Eurohoops'tan Aris Barkas'ın haberine göre; Fenerbahçe, Manisa Basket'in 25 yaşındaki skoreri Saben Lee'nin transferinde sona geldi. Wilbekin'in sakatlığının ardından taraftarın sosyal medya üzerinden Lee transferi için kulüpten yoğun bir isteği olmuştu.

Manisa ile 1 resmi maça çıktı

Manisa Basket'e imza attıktan sonra Ege ekibiyle sadece bir resmi maça çıkan 25 yaşındaki yıldız performansı ile göz kamaştırdı.

Temsilcimizin FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde UCAM Murcia deplasmanında aldığı 103-97'lik galibiyette Lee 36 sayı atarak dikkat çekmişti.

NBA'de 134 maça çıktı

NBA'de Detroit Piston, Philadelphia 76Ers ve Phoenix Suna formaları ile 134 maça çıkan 1.88'lik Saben Lee 5.2 sayı ortalaması ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler