Taraftar isyan etmişti, Emin Bayram imza için yola çıktı!

30.07.2024 - 10:00 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 10:05

Süper Lig devi Galatasaray'da taraftarın düşük bonservis bedeliyle gitmesine isyan ettiği Emin Bayram, Westerlo ile anlaşma sağladı. Bayram, imza için yola çıktı.

Taraftar isyan etmişti, Emin Bayram imza için yola çıktı!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncuları belirlemeye başladı. Sarı-Kırmızılı ekipte geçen sezonu Westerlo ile tamamlayan Emin Bayram, Belçika ekibine bonservisi ile transfer oluyor. Detaylar...

İmza için gidiyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Westerlo, Galatasaray ve Emin Bayram ile her konuda anlaşmaya vardı! Oyuncu sağlık kontrolü için Belçika'ya gidiyor.

1 gol 2 asist

Geçen sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki Emin Bayram, Belçika temsilcisinde 24 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Taraftar gitmesini istemedi

Geçen sezonu Belçika ekibinde başarılı şekilde geçiren Emin Bayram, tekrardan bonservisi ile transfer olacağı zaman 2.5 milyon euro bonservis bedelini düşük bulan Galatasaray taraftarı sosyal medyada uzun süre yönetime tepki vermişti. Tepkilere cevap veren Galatasaray yönetimi ise transferi kısa süreliğine durdurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler