Real Madrid'de Arda Güler'den Ancelotti'ye flaş tepki! Yere fırlattı...

Özgür Koç
22.01.2024 - 14:56 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 15:07

Real Madrid'in Almeria'yı 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada Ancoletti'nin forma vermediği Arda Güler'den tecrübeli hocaya flaş bir tepki geldi. İşte detaylar...

Real Madrid'de Arda Güler'den Ancelotti'ye flaş tepki! Yere fırlattı...

AJANSSPOR - HABER

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 21. haftasında Real Madrid, lig sonuncusu Almeria karşısında 2-0 yenik duruma düştüğü maçta sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Madrid'in gollerini Jude Bellingham, Vinicius Junior ve Dani Carvajal kaydetti.

Ancelotti, Arda Güler'e süre vermedi

Milli futbolcumuz Arda Güler ise karşılaşmada forma şansı bulamadı. Atletico Madrid ile oynanan Kral Kupası maçının ardından Almeria karşısında genç yıldıza süre vermesi beklenen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yedekler arasında tuttuğu Arda'ya fırsat vermedi.

Arda Güler yeleği yere fırlattı

İkinci yarıda oyuna girmek için ısınan Arda Güler, hocası kendisine şans vermeyince üzgün bir şekilde yedek kulübesine döndü.

Tribünden çekilen bir görüntüde ise 18 yaşındaki futbolcunun yedek kulübesine dönerken üstündeki ısınma yeleğini çıkarıp yere fırlattığı görüldü.

İşte o anlar:

 

İlk kez 6 Aralık'ta forma giymişti

Sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre oynama bulamayan Arda Güler, eflatun beyazlı formayı ilk kez, 6 Aralık'ta Kral Kupası'nda Arandina ile karşısında giyebilmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler