Taraftar Beşiktaş'ı tribüne çağırdı! Akıllara Benfica maçı geldi

03.10.2024 - 22:58 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 23:06

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt'u konuk ettiği maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattı. Taraftar, soyunma odasına giderken oyuncuları tribüne çağırdı. Akıllara Benfica maçı geldi.

Taraftar Beşiktaş'ı tribüne çağırdı! Akıllara Benfica maçı geldi

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması 2'inci haftasında Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk eden Beşiktaş, Dolmabahçe'de taraftarı önünde oynadığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattı.

3 dakikada 2 gol yedi

Beşiktaş, iyi başladığı devrenin bir bölümünde konsantrasyon eksikliği yaşadı. 19'uncu dakikada penaltıdan kalesinde gol gören Siyah-Beyazlılar, bu golden sadece 3 dakika sonra bir gole daha engel olamadı. Almanlar, 19'da Marmoush ile öne geçti, Ebimbe ile farkı 2'ye çıkardı.

Taraftar takımı tribüne çağırdı!

Beşiktaş taraftarı ilk yarının bitimiyle takıma sahip çıktı. Rakibi karşısında 2-0 yenik duruma düşen Beşiktaş, hakemin ilk yarının son düdüğünü çalmasıyla soyunma odasına yöneldi. Taraftar, soyunma odasına doğru ilerleyen oyuncuları tribünlere çağırarak tezahüratlarla moral verdi.

Akıllara Benfica maçı geldi

Beşiktaş taraftarının futbolculara verdiği desteğin ardından akıllara 23 Kasım 2016'da oynanan Beşiktaş - Benfica maçı geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Siyah-Beyazlılar, B Grubu'ndaki 5'inci maçında Benfica ile karşı karşıya gelmişti. Kara Kartal kendi sahasında oynadığı maçın ilk yarısını 3-0 geride kapatmıştı.

Beşiktaş taraftarı Benfica maçında da ilk devrenin bitimiyle soyunma odasına yönelen futbolcuları tribünlere çağırmış ve destek vermişti. Bu desteğin ardından ikinci yarıya farklı bir kimlikle çıkan Beşiktaşlı oyuncular, buldukları 3 golle tarihi geri dönüşe imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler