(ÖZET) Cadiz-Barcelona maç sonucu: 0-4

10.09.2022 - 21:44 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 22:56

La Liga'da 5. haftada Barcelona, deplasmanda Cadiz ile karşılaştı. Konuk ekip 2-0 öndeyken bir taraftar tribünde rahatsızlandı ve karşılaşma yaklaşık 1 saat durdu. Maçı Barcelona, 4-0 kazandı.

(ÖZET) Cadiz-Barcelona maç sonucu: 0-4

AJANSSPOR - HABER

İspanya La Liga'da 5. hafta karşılaşmasında Cadiz ile Barcleona karşı karşıya geldi. Nuevo Mirandilla Stadyumu'nda oynanan müsabakada Barcelona, 55. dakikada Frenkie de Jong ve 65. dakikada Robert Lewandowski'nin attığı gollerle 83. dakikaya 2-0 önde girdi. Karşılaşmanın 83. dakikasında ise hakem Carlos del Cerro Grande oyunu bir anda durdurdu. Grande'nin bu hareketinin sebebi merak edilirken, gerçek ortaya çıktı.

 

 

Cádiz kalecisinden sağlık ekibine yardım

Ev sahibi Cadiz'in tribünde bulunan bir taraftarının rahatsızlanması nedeniyle maç durduruldu. Stadyum çalışanlarıyla birlikte kulüplerin sağlık görevlileri de tribünde rahatsızlanan taraftara müdahale etti. Maçın anlatımını yapan spiker, taraftarın kalp rahatsızlığı yaşadığını dile getirdi.

 

Yaklaşık 15 dakika duran maçta İspanyol hakem Carlos del Cerro, yeni bir haber gelene kadar oyunculardan soyunma odalarına gitmesini istedi. Öte yandan kalp krizi geçiren taraftara müdahale için Cádiz kalecisi Jeremias Ledesma, sağlık ekibine bir defibrilatör (şok cihazı) götürdü.

Maçta son sözü Demba Ba söyledi

Cadiz-Barcelona karşılaşması ise yaklaşık 1 saat aranın ardından 22.05'te tekrar başladı. 86. dakikada Robert Lewandowski'nin asistini Ansu Fathi boş ağlara gönderdi ve Barcelona'yı 3-0 öne geçirdi.

Maçta son sözü Demba Ba söyledi ve 90+2'de kaydettiği golle Barcelona'nın 4-0'lık galibiyetini ilan etti. 

Lewandowski'den 5 maçta 6 gol

İspanya Ligi'nde de gollerine devam eden Robert Lewandowski, Barcelona ile ligdeki 5. maçında 6. golünü kaydetti. Polonyalı oyuncu, 21. yüzyılda en kısa sürede bu rakama ulaşan isim oldu. Lewandowski'den önce Andre Silva, 6 maçta 6 gole ulaşmıştı 

Senin için hazırladığımız haberler