Trabzonspor'da Nicolas Pepe'nin sağlık durumu belli oldu

04.12.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 18:08

Trabzonspor'da, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında evinde oynadığı Mondihome Kayserispor karşılaşmasında sakatlanan Nicolas Pepe'nin sağlık durumu belli oldu.

Trabzonspor'da Nicolas Pepe'nin sağlık durumu belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Papara Park’ta Mondihome Kayserispor'a 1-0'lık skorla yenilerek bu sezon Abdullah Avcı yönetimindeki ilk mağlubiyetini alan Trabzonspor'da kaybedilen 3 puanın yanı sıra yıldız futbolcu Nicolas Pepe'nin sakatlanarak oyuna devam edememesi moralleri daha da bozmuştu.

Kayserispor karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Nicolas Pepe, mücadelenin 38. dakikasında sakatlanarak devam edememiş ve yerini Anastasios Bakasetas'a bırakmıştı. 

Kas yaralanması tespit edildi

28 yaşındaki yıldız futbolcunun merak edilen sağlık durumuyla ilgili bordo mavili kulüpten resmi açıklama geldi. Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir tarafından, Nicolas Pepe'nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Futbol A Takımımızın Mondihome Kayserispor ile oynadığı maç sırasında ağrı hissederek oyundan çıkan oyuncumuz Nicolas Pepe’nin bugün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst arka bölgesinde kas (hamstring grubu) yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır” dedi.

2 hafta yok

Bu sakatlığın ardından Fildişi Sahili futbolcunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

İlk maçına 9. haftada çıkmıştı

Sezon başında Arsenal'den ayrıldıktan sonra Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Pepe, sezon başında yaşadığı sakatlık ve fiziksel olarak hazır olmaması nedeniyle bordo mavili formayla ilk maçına ligin 9. haftasında çıkabilmişti. Pepe, forma giydiği 6 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler