Taraftar Sergen Yalçın'ın evinin önünde

22.06.2021 - 08:28 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 15:09

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın göreve devam etmeme kararı aldı. Taraftarlar Sergen Yalçın için harekete geçti. İşte detaylar...

Taraftar Sergen Yalçın'ın evinin önünde

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş taraftarları bugün saat 12.00'de Sergen Yalçın'ın evinin önüne giderek, göreve devam etmesini isteyecek. Detaylar haberde...

Rıdvan Dilmen, Yalçın devam etmeyeceğini duyurdu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, dün sosyal medyadan yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'ın devam etmeyeceğini ve 1 yıl takım çalıştırmayacağını, kendisine dayanarak duyurdu.

Taraftarlar Sergen Yalçın'ın evine gitti

Siyah-beyazlı camiada büyük infiale neden olan bu haberden sonra taraftar sosyal medya üzerinden organize oldu ve Yalçın'ın evinin önüne gitmeyi kararlaştırdı. Evinin önünde taraftarlar Sergen Yalçın tezahüratları yaparken, katalımın her geçen dakika artması bekleniyor.

Ne olmuştu?

Bir aydır yeni sözleşme için yapılan görüşmeler dün tıkandı. Yalçın, Rıdvan Dilmen'e masadan kalktığını ve bunu yazabileceğini söyledi. Yönetim kaynaklarıysa hocayla bugün bir görüşme için daha şartların zorlanacağı bilgisini verdi. Ama Yalçın, dün akşamdan itibaren telefonunu kapattı.

çArşı katılmıyor: Gideceğimiz tek kapı...

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, teknik direktör Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı kulüpte çalışmama kararı almasının ardından bir paylaşımda bulundu. Açıklamada "Burası Beşiktaş herkes kendine gelsin! Sevindik sevincimizi kursağımızda bırakmayın. Daha iyisi için umutlandık umudumuzu yıkmayın. Bizim için aslolan Beşiktaş’tır. Herkes gider bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır" denildi. Açıklamada, "Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır" ifadesinin yer alması dikkat çekti.

"Konu maddiyat"

Erdal Torunoğulları, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Sağlık sorunlarım nedeniyle Hollanda'da tedavideyim. Sergen Yalçın'ın durumu benimle ilgili bir konu değil. Öğrendiğim kadarıyla maddi konularla ilgili." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler