NBA'de Charlotte Hornets'li Miles Bridges Taraftara Vurduğu İçin Özür Diledi

Akın Ungan
17.04.2022 - 23:58 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 08:12

NBA ekiplerinden, Charlotte Hornets’in oyuncusu Miles Bridges, bir taraftara ağız koruması ile yanlışlıkla vurduğu için özür diledi. İşte detaylar...

NBA'de Charlotte Hornets'li Miles Bridges Taraftara Vurduğu İçin Özür Diledi

Ulusal Basketbol Ligi’nin (NBA) Doğu Konferansı takımlarından Charlotte Hornets’in 24 yaşındaki oyuncusu Miles Bridges Atlanta Hawks’a karşı oynadıkları maçta diş koruması ile bir taraftara yanlışlıkla vurduğu için özür diledi ve NBA tarafından çıkan her karara hazır olduğunu belirtti.

Oyundan atıldı

Charlotte Hornets’in Atlanta Hawks ile karşılaştığı ve 132-103 kaybettiği maçta Miles Bridges oyundan atılmıştı. Maç esnasında 2 teknik faul alan Bridges 4. çeyrekte topa müdahalesi ile kural ihlali yaptığı için oyundan atıldı.

Taraftara sinirlendi

Maçtan atıldıktan sonra soyunma odasına doğru giden Miles Bridges bir Hawks taraftarının kendisine bağırması ile sinirlendi ve ağızlığını alarak taraftara fırlattı. Fakat Bridges’ın attığı ağızlık başka genç bir taraftara isabet etti.

"Umarım özür dileyebilirim"

Maçın ardından konu hakkında açıklama yapan Bridges üzgün olduğunu ve öfkesine yenik düştüğünü şu sözlerle ifade etti: "Öfkemin beni yenmesine izin verdim. Ağızlığımı fırlatmam kesinlikle yanlıştı. Beni tanıyanlar normalde böyle davranışlar sergileyen biri olamadığımı bilir. Bana bağıran adamı hedef almıştım ama ağızlığım küçük bir kıza çarptı. Umarım o kızla iletişime geçebilir ve ondan tüm içtenliğim ile özür dileyebilirim."

"NBA’in hakkımdaki her kararına hazırım"

Yaptığı açıklamada taraftara karşı sergilediği davranış yüzünden ceza almakla karşı karşıya kaldığını da ifade eden Bridges bu konuda, "Bu kesinlikle benim açımdan kabul edilemez bir durum ve kesinlikle tüm sorumluluğu alıyorum. NBA’in hakkımdaki her kararına hazırım." dedi.

Ek cezalar alabilir

NBA’in resmi web sitesine göre Charlotte Hornets’in 24 yaşındaki oyuncusu Miles Bridges, Hawks taraftarına karşı olan tutumu yüzünden ek cezalarla karşı karşıya kalabilir.

Senin için hazırladığımız haberler