Taraftarı İstanbulspor’a Sahip Çıktı

İsa Kethüda
02.05.2023 - 09:39 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 09:47

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor, sahasında Giresunspor'u mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı. Karşılaşma sonrası sarı-siyahlı takımda taraftarlar takımına sahip çıktı.

Taraftarı İstanbulspor’a Sahip Çıktı

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Süper Lig'de alt sıraları ilgilendiren sezonun en önemli maçında İstanbulspor, kendi sahasında Bitexen Giresunspor’u 1-0 mağlup etti ve derin nefes aldı. 

İstanbulspor taraftarı stadı doldurdu

Kuşkusuz bu galibiyet kadar dikkat çekici bir konu ise İstanbulspor taraftarlarının Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nu tamamen doldurmuş ve oldukça coşkulu bir şekilde takımlarını desteklemiş olmalarıydı.

Taraftarlar takıma sahip çıktı

Kulüp yetkilileri, İstanbulspor olarak bu maça özel bir çalışma yapmadıklarını belirterek, geçmiş yıllarda İstanbulspor’u destekleyen taraftar grupları ve liselilerin, son haftalarda alınan başarılı sonuçlar ile Giresunspor maçının final niteliği taşımasından dolayı takıma sahip çıkmalarının bir sonucu olduğunu açıkladılar.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan Arda ve Ferdi kararı!
Habere Git

Trabzon'dan bile maça gelenler oldu

Teknik Direktör Fatih Tekke ise, maç sonu basın toplantısında taraftarın tribünleri doldurmasından ve coşkusundan bahsederken, Trabzon’dan bile bu maça gelenlerin olduğunu ifade etti.

Görüştüğümüz taraftar temsilcileri ise, futbol kamuoyunda “İstanbulspor’un taraftarı yok” düşüncesinin ne kadar yanlış olduğunu bu maçta herkese gösterdiklerini belirterek, taraftarları artık her maça beklediklerini ilettiler.

Ligde topladığı 32 puanla 15. sırada bulunan İstanbulspor, Süper Lig'in 33. haftasını Bay geçtikten sonra Adana Demirspor ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Yönetimden Okan Buruk'a destek! Futbolcular görüşme odasına...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler