Manchester United - Brentford: 3-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
02.05.2022 - 23:53 | Son Güncellenme: 03.05.2022 - 00:07

Premier Lig'de Manchester United ile Brentford karşılaştı. United, taraftarı önünde çıktığı son maçta 3-0 kazandı. Goller Fernandes, Ronaldo ve Varane'dan geldi.

Manchester United - Brentford: 3-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in 35. haftasında Manchester United ile Brentford, Old Trafford'ta karşı karşıya geldi. United, bu sezon taraftarı önünde çıktığı son maçta 3-0 kazandı. Mücadelenin golleri Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo ve Raphael Varane'dan geldi.

Old Trafford'taki son maç hızlı başladı

Manchester United, bu sezonki son iç saha maçına hızlı başladı. 9. dakikada Dalot'un pasıyla savunma arkasına sarkan Elanga ceza sahası içi sağ çaprazından son çizgiden ortayı yaptı. Kale sahası ön çizgisinin birkaç adım gerisinde bulunan Bruno Ferenandes, sağ ayağıyla tek vuruş yaptı. Top, kaleci Raya'nın sağından ağlarla buluştu.

Ronaldo penaltıyı aldı beyaz noktaya gitti

Karşılaşmanın ilk yarısı Manchester United'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Taraflar soyunma odasından ikinci yarı için döndü. Maçın 61. dakikasında sağ kanattan ceza sahasına giren Cristiano Ronaldo, Henry'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Kavanagh penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen isim Ronaldo oldu.

Penaltıda topun başına geçen Cristiano Ronaldo, sağ ayağının içiyle kendisine göre sol köşeye vuruşunu yaptı ve topu filelere göndermeyi başardı. Manchester United, Ronaldo'nun bu golü ile Brentford karşısında farkı 2'ye çıkardı.

Son söz Fransız'dan

Mücadelenin son sözünü Manchester United'ın Fransız stoperi Raphael Varane söyledi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alex Telles ortayı yaptı. Kale sahasında sağ çaprazda bulunan Varane sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu yakın köşeden ağlara gönderdi.

Tarafların Premier Lig'deki durumu

Manchester United, bu galibiyet ile puanını 58 yaparken, konuk ekip Brentford ise 40 puanda kaldı. 36 maçta 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet toplayan United, Premier Lig'in 6. sırasında yer aldı. Brentford, 35 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet ile 14. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler