"Taraftarımız aynı Simon'u görecek"

07.07.2016 - 16:38 | Son Güncellenme: 07.07.2016 - 16:38

Takıma katkı verebilmek için elinden geleni yapacağını dile getiren Danimarkalı stoperSimon Kjaer, hedeflerinin galibiyet odaklı olduğunu ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe'de, Simon Kjaer gelecek sezonla ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Öncelikle takıma yeni dahil olan isimleri değerlendiren tecrübeli stoper, “Hepsi iyi oyuncular. Umarım sezon boyunca takıma çok fazla katkıda bulunabileceklerdir. Bazen taze kanlar getirmek önemlidir. Galibiyet açlığınızı arttırmanız açısından bu tarz hamleler önemlidir. Şu ana kadar çok fazla beraber antrenmana çıkma fırsatı bulamadık ama heyecanlıyım yeni arkadaşlarla birlikte takımımız adına mücadele etmek konusunda” dedi.

Hedeflerinin galibiyet odaklı olduğuna vurgu yapan Kjaer, gelecek sezon da farklı bir Simon’un sahada olmayacağını sözlerine ekledi. Kjaer, “Geçen sezonki hedeflerimiz ile hiçbir fark yok. Bizim tek hedef noktamız; galibiyetler. Başka hiçbir hedef olamaz. Taraftarlar da geçen sezondan farklı bir Simon görmeyecekler. Aynı adamı, aynı mücadeleyi, aynı kazanma isteğini ve arzusunu görecekler. Kendi performansım açısından geçen yılın aşağısında olma düşüncem yok. Takıma katkı verebilmek için elimden gelenin en iyisini sahaya koyacağım” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler