Taraftarları çıldırttı!

27.06.2019 - 09:13 | Son Güncellenme: 27.06.2019 - 12:13

Taraftarları çıldırttı!

Fenerbahçe'de yönetimin "Ya sözleşmeni feshedelim ya da sana takım bulalalım" teklifini reddeden Alper Potuk, Sarı-Lacivertli taraftarların büyük tepkisini topladı.

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç karşısında mağlup olup koltuğu bırakmadan kısa bir süre önce Alper Potuk'un sözleşmesini yıllık 1.8 milyon Euro'dan 3 sene daha uzatmıştı.

Eski yönetimden kalma borçlar nedeniyle mali krizle boğuşan Fenerbahçe yönetimi, maaş skalasını düşürmek için Mehmet Topal'ın ardından Alper Potuk ile de yollarını ayırmak istiyor.


29 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşen yönetim, alacaklara karşı sözleşmeyi feshetme ya da yeni kulüp bulma teklifinde bulundu.

Ancak Fenerbahçe'de kazandığı parayı başka kulüplerde kazanamayacağını düşünen Alper Potuk'un bu teklifi reddettiği öğrenildi.


Çalımbay da söyledi

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay da "Alper Potuk'la görüştüm. Fenerbahçe'de kalacağını söyledi. Alper'in Sivasspor'a geleceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler