'Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bize güvensinler'

16.09.2020 - 11:08 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 11:19

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Neftçi Bakü ile oynanacak maç öncesi havaalanında beIN Sports'a özel bir röportaj verdi. Transferle ilgili neler dedi? Oyuncu gönderecekler mi? Takımın durumu ve daha fazlası. İşte detaylar...

'Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bize güvensinler'

AJANSSPOR

Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü'nün konuğu olacak Galatasaray sabah saatlerinde Azerbaycan'ın yolunu tuttu.

2. Başkan Abdurrahim Albayrak, yolculuk öncesi beIN Sports'un sorularını yanıtladı.

Neftçi Bakü maçı yorumu!

İlk olarak Neftçi Bakü eşleşmesini değerlendiren Albayrak, "İki kardeş ülkenin iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. İnanıyorum ki orada turu geçen taraf biz olacağız. Allah'ın izniyle Türkiye'ye turu geçmiş olarak dönmüş olacağız" dedi.

Falcao, Arda ve Taylan'a övgüler!

"Aldığımız yeni futbolcularımız var, hazır olymayan futbolcularımız var, çok çok iyi hazır olan futbolcularımız var" diyen Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: "Mesela Falcao çok hazır, Arda çok iyi geliyor. Taylan öyle. Sadece onlar değil. Birçoğu çok iyi başlangıç yaptılar. Çok daha iyi olacak."

Omar transferine dair detaylar!

Taraftarın kendilerini transfer yapmadıkları için eleştirdiğini ifade eden Galatasaray'ın deneyimli yöneticisi, "Omar (Elabdellaoui) bizim 6-7 ay önce konuştuğumuz, anlaştığımız, teknik heyetimizin onay verdiği bir futbolcu. Çok isabetli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecektir. Allah'ın izniyle Galatasaray'a çok faydalı olacak. Çok çok da iyi oynadı. Allah nazardan korusun" ifadelerini kullandı.

Transfer mesajı: 'Daha alacağımız futbolcular olacak'

"Yeni futbolcularımızın birçoğu daha kadroya giremedi, girdikten sonra onların da katkıları olacak" yorumunda bulunan Albayrak, "Daha alacağımız futbolcular olacak. Boş durmuyoruz, çalışıyoruz. İnşallah her şey Galatasaray için çok güzel olacak" şeklinde konuştu.

'Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bize güvensinler'

Albayrak son olarak Galatasaray taraftarına bir mesaj gönderdi:

"Gelenler ve gidenler olacak. Ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Hem almak içni hem satmak için gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Satmak da bizim için çok önemli. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bize güvensinler. Bugüne kadar onları mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyiz. Emin olsunlar."

Senin için hazırladığımız haberler