Fenerbahçe Beko kendi evinde dağıldı! Ağır yenilgi

12.11.2021 - 22:09 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 10:22

EuroLeague'de Olimpia Milano'yu konuk eden Fenerbahçe Beko baştan sona varlık gösteremediği maçı 68-43 gibi farklı bir skorla kaybederek şaşırttı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko kendi evinde dağıldı! Ağır yenilgi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, EuroLeague'de Olimpia Milano'ya 68-43 yenildi. Haftaya lider olarak başlayan rakibini Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ağırlayan sarı-lacivertliler beklenmedik derecede kötü bir performans ortaya koydu.  

Fenerbahçe'den bir çeyrekte 3 sayı

Kadrosunda Luigi Datome ve Nicolo Melli gibi iki eski Fenerbahçeliyi bulunduran İtalyan ekibi maça 19-1'lik seriyle başladı. Temsilcimiz ne savunma yapabildiği ne de hücum edebildiği ilk çeyreği 19-3 gibi sıradışı bir skorla geride kapattı.  

Şehmus Hazer ve Vesely direndi

İkinci periyotta benchten gelen Şehmus Hazer'in Jan Vesely'ye eşlik etmesiyle direnmeye çalışan Fenerbahçe Beko, sayılar bulmaya başlasa da Milano'yu yine durduramadı. Soyunma odasına 37-20 konuk ekibin üstünlüğüyle gidildi. 

Fenerbahçe Beko'dan kötü rekor

Takımımız ikinci yarıya da beklenen başlangıcı yapamadı. Rahat oyununu sürdüren Milano farkı 30 sayıya taşıdı. Sarı-lacivertliler iyice oyundan düşerken karşılaşma 43-68 İtalyan ekibinin lehine sonuçlandı. Daha önce bir CSKA Moskova maçında 48 sayıda kalan Fenerbahçe Beko böylece EuroLeague tarihinde en az sayı attığı karşılaşmayı geride bıraktı.

EuroLeague'deki 9 maçta 6 yenilgi

Geçen hafta CSKA Moskova'yı deplasmanda devirerek umut veren Fenerbahçe Beko bu sonuçla EuroLeague'deki 9. maçında 6. yenilgisini aldı. Liderliğini sürdüren Olimpia Milano ise 9'da 8'le yoluna doludizgin devam etti.

Maçtan detaylar

 

  • Salon: Ülker Spor ve Etkinlik
  • Hakemler: Sasa Pukl (Slovenya), Fernando Rocha (Portekiz), Jakub Zamojski (Polonya)
  • Fenerbahçe Beko: Henry 12, Guduric 3, Shayok, Vesely 9, Booker 2, De Colo 2, Pierre, Polonara 2, Şehmus Hazer 9, Ahmet Düverioğlu 4, Tarık Biberovic
  • AX Armani Exchange Milan: Hall 9, Shields 13, Datome 11, Melli 6, Hines 4, Rodriguez 3, Tarczewski 2, Ricci 5, Grant 6, Mitoglou 9, Biligha, Daniels
  • 1. Periyot: 3-22
  • Devre: 20-37
  • 3. Periyot: 29-62
Senin için hazırladığımız haberler