"Tarık Çamdal'ın bir suçu yok"

20.07.2020 - 17:37 | Son Güncellenme: 20.07.2020 - 17:40

"Tarık Çamdal'ın bir suçu yok"

Galatasaray'ın eski kalecisi Hayrettin Demirbaş, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Selçuk İnan'ın emeklilik kararı için neler söyledi? Muslera'yı nasıl değerlendirdi? Falcao'nun durumunu nasıl yorumladı?

"Tarık Çamdal'ın bir suçu yok"

Selçuk İnan'ın emeklilik kararını yorumlayan Demirbaş, "Kendi çocuklarımız hep dışlandı. İlk defa Selçuk İnan'a sahip çıktılar. Galatasaray'dan bir teklif almadım. 2-3 tane genç kaleci hazırladım ve olgunlaştırdım. Bu durum Galatasaray'ın ayıbıdır. Yabancıların gördüğü değeri biz görmedik. Bu benim ayıbım değil. Tarık Çamdal'ın da bir suçu yok. Falcao'yu da çok eleştiriyorlar. Yanlışı yapanlar yöneticiler. Tarık Çamdal, sözleşmesinin bitmesini bekledi ve bu gayet doğal" şeklinde konuştu.

"Galatasaray, Mert Günok'u çok istedi ancak alamadı"

Fernando Muslera'nın artık Galatasaray'la özdeşleştiğini belirten Hayrettin Demirbaş, "Muslera'yı artık bizden biri gibi görüyorum. İyi bir insan ve kulübümüzle özdeşleşti. Biz yabancıları çok iyi ağırlıyoruz ve içimize alıyoruz. Galatasaray'ın bu konudaki yapısı çok özel. Muslera'nın kaleciliği dünya çapında. Mert Günok'un dünya çapında bir kaleci olduğunu biliyordum ve onu Galatasaray'a önerdim. Galatasaray, Mert Günok'u çok istedi ancak alamadı. Mert Günok'un Bursa dönüşünde Galatasaray'a transferi vardı ancak bu gerçekleşmedi. Volkan Babacan'ın A Milli Takım kalecisi olacağını biliyordum. Biz 1.5 sene beraber çalıştık. Beşiktaş'ın durumuna çok üzülüyorum. Fikret Orman'ı aradım ve Volkan Babacan'ı önerdim ancak almadılar. Galatasaraylı olduğum için Volkan Babacan'a sıcak bakmadılar. Volkan hala 2-3 sene üst düzey oynayabilir. Volkan Babacan'ı her takıma tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

"Falcao'ya gerek yoktu"

Son olarak Galatasaray'daki forvet sorununa değinen Hayrettin Demirbaş, "Diagne'ye 12 milyon Euro vermişsin ancak adamı yolluyorsun. Galatasaray'ın forvet sıkıntısı ortada. Falcao'ya ne gerek vardı? Nagatomo'yu nasıl kadroya almadınız? Kadro mühendisliğinde sıkıntılar var. Nagatomo'nun ciğerleri söndü çünkü üst üste çok maç oynadı. Tam toparlamıştı ancak çocuğu yediler. Falcao'nun kumaşı iyi ancak bitmiş. Hagi ve Drogba'da bu tuttu ancak her futbolcuda bu tutmaz. Diagne'ye ayıp ettiler. Falcao'ya gerek yoktu" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler