Tarsus İdman Yurdu Başkanı Kırbıyık istifa etti! “Yalnız kaldım…”

10.07.2021 - 14:49 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 15:07

Son dakika haberleri... TFF 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık istifa etti. Detaylar haberimizde...

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Kırbıyık istifa etti! “Yalnız kaldım…”

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nda kulüp başkanı Harun Şahin Kırbıyık, sosyal medya hesabından yaptığı yayınla görevinden istifa etti.


Kırbıyık, yaptığı yayında, görevini kulüp başkanlığından ziyade "Tarsus'a hizmet davası" olarak gördüğünü söyledi.

Kırbıyık: "Kimse arkamda durmadı..."

Göreve gelmesinin ardından yalnız kaldığını belirten Kırbıyık, kulüp adına önemli çalışmalarda bulunduğunu aktardı. Kırbıyık, Tarsus için özveriyle çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti:

 

"Burada yapılması gereken benim istifa etmemdi. Kızgınlığım herkese. Devam etmeyeceğim. Verdiğim paralar Tarsus'a helal olsun. Kimseden menfaat beklemiyorum. Kimsenin olmadığı, kimsenin sahiplenmediği bir ortamda çalışan arkadaşlarımızın 11 aylık maaşları ödenmemiş, daha borçlar var. Ben 'kurtarıcı' statüsüyle geldiğimi sanıyorum. Hemen tahtayı açtırdık. 3-4 ay çalışan arkadaşlarımızın parasını ödedik. Geri kalanını bir ay sonra ödedik. Kimse arkamda durmadı, yanılmışım."

Serik Belediyespor'dan son anda vazgeçti

Geçtiğimiz sezon Antalya takımlarından Serik Belediyespor'da da başkanlık koltuğuna oturmak için hazırlanan Kırbıyık, son anda vazgeçmişti. Resmen göreve gelmeden önce teknik direktör Engin Korukır ile yolları ayıran Kırbıyık, göreve Suat Kaya'yı getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler