Erkan Özdamar, Süper Lig hakemliği Yanı Sıra Zumba Hocalığı Yapıyor

Ali Bozkurt
29.12.2022 - 22:16 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 00:39

Süper Lig'de Sivasspor- Galatasaray maçıyla gündeme gelen hakem Erkan Özdamar, ayrıca Zumba hocalığı da yapıyor. İşte Özdamar hakkında detaylar...

Erkan Özdamar, Süper Lig hakemliği Yanı Sıra Zumba Hocalığı Yapıyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray- Sivasspor maçında verdiği kararla gündeme gelen Erkan Özdamar, yaptığı zumba hocalığı sosyal medyada gündeme geldi. İşte Özdamar hakkında merak edilen detaylar..

Sivasspor'un golünü iptal etti gündeme geldi

Sivasspor'un Galatasaray'a 50. dakikada attığı golü VAR uyarısıyla incelemeye giden maçın hakemi Erkan Özdamar, ofsayt kararı vererek golü iptal etti. Pozisyonu uzun süre inceleyen Özdamar için gündeme golü neden iptal ettiği paylaşımları geldi. Yorumcular ve taraftarlar golün neden iptal edildiğini anlayamadı.

''Neden iptal etti anlamadık''

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, maçtan hemen sonra hakemin golü neden iptal ettiğini anlamadıklarını dile getirdi. Otyakmaz, "Maça damga vuran hakem hataları oldu. Bütün Türkiye'deki futbolseverlerin hiçbiri golümüzün neden iptal edildiğini anlamadı, anlam veremediler. Biz de anlamadık. İzledim. Herkese sordum. Kimse anlamadı sebebini." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a: Kara Gece
Habere Git

''Nedenini çok merak ediyorum''

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ise maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Çalımbay, “Bizim golün nasıl, niye iptal edildiğini bir türlü çözemedim. Bakıyoruz ofsayt yok, bakıyoruz başka bir şey yok. Bize göre gol gözüküyor, ama maalesef olmadı. Bunun nedenini çok merak ediyorum.”  dedi.

Hem hakem, hem de zumba eğitmeni

 1988 Ankara doğumlu olan Erkan Özdamar, hakemliğinin yanı sıra zumba eğitmenliği de yapıyor. Tecrübeli hakem sosyal medya hesaplarından zumba dansları paylaşıyor. Ayrıca kendisine özel çektiği dans videolarını da yayınlıyor. Taraftarlar ise bu duruma tepki vermeye başladılar.

Taraftarlardan tepki çoğaldı

Sivasspor maçından sonra tepkilere maruz kalan maçın hakemi Erkan Özdamar için hem zumba eğitmenliği hem de futbol hakemliği konusunda tepkiler gelmeye devam ediyor. Bazı taraftarlar ikisinin aynı anda yapmasına tepki göstererek hakemliği bırakmasını istemeye başladılar.

İlgini Çekebilir
2022'nin lideri Galatasaray!
Habere Git

42 sarı kart verdi

Süper Lig'in hakemliği yapan Erkan Özdamar, bu sezon ligde 7 maçta görev aldı. Özdamar, bu karşılaşmalarda  42 sarı kart ve 1 ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Ayrıca 2 penaltı verdi. 

Geçen sezon 25 karşılaşmada hakemlik görevi yapan Erkan Özdamar, bu maçlarda 97 sarı kart gösterirken 4 ikinci sarı karttan kırmızı kart verdi. Özdamar, 9 kırmızı kart verirken 15 penaltı kararı verdi.

Kasımpaşa maçında duyuldu

Galatasaray ile Kasımpaşa'nın geçen sezon karşılaştığı maçta Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyona devam diyen Erkan Özdamar, ilk olarak İstanbul temsilcisi Kasımpaşa tarafından 'kara leke' olarak nitelendirdi.

''Rakip zaten 9 kişi''

Geçen sezon Kasragümrük - Fenerbahçe maçında penaltı pozisyonunda verdiği cevap gündeme geldi. İddialara göre Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyona devam kararı veren Özdamar, ''Rakip zaten 9 kişi'' cevabı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler