Chelsea, Manchester United Stoperi Maguire'i Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
21.08.2022 - 16:28 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 16:40

Premier Lig'den Chelsea, Manchester United stoperi Harry Maguire'i transfer etmek istiyor. ManU'nun Pulisic'e olan ilgisine karşı takas formülü devrede.

Chelsea, Manchester United Stoperi Maguire'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Manhcester United'ın 2019 yılında 87 milyon Euro ödeyerek Leicester City'den kadrosuna kattığı ve gösterdiği performans ile çokça eleştiri toplayan stoperi Harry Maguire, İngiltere'de transfer gündemine geldi.

Chelsea'nin gözü Maguire'de

İngiliz gazetesi The Guardian'ın haberine göre Premier Lig devi Chelsea, gözünü Manchester United kaptanı Harry Maguire'a dikti. İki kulübün transfer için temasa geçtiği ifade edildi.

Takas formülü masada

Chelsea, Wesley Fofana transferinin başarısız olması halinde Manchester United kaptanı Harry Maguire'ı kadrosuna katmayı planlıyor. Dev kulüp, Kırmızı Şeytanlar'ın Christian Pulusic'e olan ilgisinin farkında ve Harry Maguire ismini takas anlaşmasına dahil etmek istiyor.

ManU: "Kaptanımız satılık değil"

Fakat Manchester United, Londra ekibinin teklifine "Kaptanımız satılık değil" diyerek cevap verdi. Transferde ana hedef olan Wesley Fofana için Leicester City kulübünden iki kere ret cevabı alan Chelsea’nin bir kez daha ret cevabı alması halinde yeniden Manchester United kulübünün kapısını çalabileceği belirtildi.

Eleştirilerin odağında

Özellikle bonservisine ödenen para nedeniyle çokça konuşulan defans oyuncusu, özellikle yaptığı kritik hatalar nedeniyle eleştirilerin odağında. Manchester United formasıyla 146 maça çıkan Harry Maguire kulübüne 7 gol, 5 asistlik katkı verdi. 34 kez sarı kart gören 29 yaşındaki savunmacı, 1 maçta ise ikinci sarıdan oyun dışında kaldı.

 

Harry Maguire'in Manchester ekibiyle 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler