Taşlar oynamış, kaptan da gitmişti! Aybaba'dan açıklama geldi...

17.12.2020 - 15:12 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 15:19

Kayserispor'da sportif direktör ve yardımcı antrenörden sonra kaptanlıktan ayrılan Hasan Hüseyin Acar ile vedalaşıldı. Teknik direktör Samet Aybaba, Hasan Hüseyin Acar ile ilgili sorulara yanıt verdi. Hasan Hüseyin Acar neden ayrıldı? İşte yanıtı...

Taşlar oynamış, kaptan da gitmişti! Aybaba'dan açıklama geldi...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik patronu Samet Aybaba, Antalyaspor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Hücumdaki sıkıntılarını çözmek istediklerini anlatan Aybaba, sözleşmesi feshedilen ve transferde adı Galatasaray ile anılan Hasan Hüseyin Acar hakkında da konuştu. Ayrıntılar haberimizde...

"Hücumdaki sıkıntıları düzeltmeye çalışıyoruz"

Samet Aybaba, takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Aybaba Antalyaspor maçı hakkında, "Antalyaspor’da bireysel yetenekleri üst düzeyde olan oyuncular var. İyi oynamaya çalışıyorlar ve kenarları iyi kullanıyorlar. Hocaya da buradan tüyo vermiş olayım. Neler izlediğimizi görsün diye. Bizim gelişen bir oyunumuz var. Sahaya yansıttığımız iyi şeyler var. Tabi eksikliklerimizde var. Onlar üzerine tekrar yoğunlaşıyoruz. Özellikle hücum ile ilgili sıkıntılarımızı daha iyi çalışarak düzeltmeye çalışıyoruz. Takımın oynadığı oyundan memnunum. Herhalde izleyenlerde memnundur. Bir an önce bu oyunu skora yansıtıp istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aybaba'dan 'Hasan Hüseyin Acar' yorumu

Hasan Hüseyin Acar’ın sözleşmesinin fesih edilmesiyle ilgili bir soruya Aybaba, “Hasan Hüseyin iki gün önce bana geldiğinde, kişisel sorunlarının olduğunu söyledi. O sorunlar nedeniyle takıma performans olarak katkıda bulunamadığını söyledi. Biz de isteğini normal karşıladık. Bu konuyla ilgili bir şey çözülsün diye, başkana ilettim. Başkanımız da kendisiyle oturup karşılıklı anlaştı. Ona bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz. Böyle oluyor. Bunlar genç arkadaşlarımız. Bazı sıkıntılar yaşıyorlar. İnşallah gittiği yerde başarılı olur” şeklinde konuştu.

Kayserispor'da taşlar yerinden oynamıştı

Teknik direktör Samet Aybaba göreve geldikten sonra kulüpte taşlar yerinden oynamıştı. Sportif Direktör olarak görev alan Bülent Bölükbaşı ve yardımcı antrenör Gökhan Ünal ile de yollar ayrılmıştı. Ayrıca Hasan Hüseyin Acar'dan baskıyı kaldıramadığı gerekçesiyle kaptanlık alınmış ve Sapunaru'ya verilmişti.

Samet Aybaba daha önce ne demişti?

Aybaba konuyla ilgili olarak, "Hasan Hüseyin ile görüştüm, takım kaptanlığı ile ilgili üzerinde bir baskı vardı. Takıma katkı verecek. Sapunaru takım kaptanı oldu. Takımdan memnunum. İyi ve genç oyuncularınız var. Hepsinden faydalanarak Kayserispor’u iyi bir yere getireceğiz. Doğru planlı ve destek alan takımlar şampiyonluğa oynuyor" demişti. Kayserispor 11 maç sonunda ligde 10 puanla 18. sırada bulunuyor.

MUTLU YILLAR HASAN, GÜLE GÜLE HASAN HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Senin için hazırladığımız haberler