Transfer | Eyüpspor Anastasios Chatzigiovanis ile sözleşme imzaladı

26.06.2024 - 19:21 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 19:27

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, MKE Ankaragücü'nden Anastasios Chatzigiovanis'i (Tasos) transfer etti. Oyuncu resmi sözleşmeye imza attı. Detaylar.

Transfer | Eyüpspor Anastasios Chatzigiovanis ile sözleşme imzaladı

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlayan Eyüpspor, Süper Lig'de mücadele edecek. Yeni sezon için çalışmalarına devam eden İstanbul temsilcisi transferde gaza bastı.

Eyüpspor Anastasios Chatzigiovanis'i transfer etti

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, MKE Ankaragücü'nde forma giyen Anastasios Chatzigiovanis (Tasos) ile anlaşma sağladı. Kulüp, oyuncunun transfer edildiğini açıkladı.

Kulüpten açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Eyüpspor’a hoş geldin Anastasios Chatzigiovanis! Eyüpspor’umuz, MKE Ankaragücü'nden Yunanistan Milli Takım futbolcusu Anastasios Chatzigiovanis ile sözleşme imzaladı" denildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Divan Kurulu karıştı! Dursun Özbek salonu terk etti
Habere Git

Tasos'tan ilk açıklama

Anastasios Chatzigiovanis, "Burada olduğum için çok mutluyum. Eyüpspor gibi bir kulübün beni istediğini duyduğum anda hemen gelmek istedim. İlk tercihim burasıydı. Arda Turan gibi bir isimle çalışacağım için de çok mutluyum. Arda Turan’ın beni istemesi beni çok mutlu etti. Umarım tarihimizde ilk kez yer aldığımız Süper Lig’de çok güzel şeyler başarırız" dedi.

Kulaksız: "Bu sezonki ilk transferimizi gerçekleştirdik"

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Anastasios, geçtiğimiz dönemde Ankaragücü’nden tanıyıp, takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Kendisini kadromuza katarak bu sezonki ilk transferimizi gerçekleştirdik. Kendisi de bize Süper Lig’deki ilk yılımızda ciddi katkılar verecektir. Kendisine hoş geldin diyor ve eflatun-sarı formamız altında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler