Eski voleybolcu Duygu Bal, Dubai'de tatilde!

13.02.2022 - 16:57 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 17:04

Geçtiğimiz yıllarda Survivor'a damga vuran, Fenerbahçe'nin eski voleybolcusu Duygu Bal, tatil için Dubai'yi tercih etti. Bal, tatil fotoğraflarını paylaştı.

Eski voleybolcu Duygu Bal, Dubai'de tatilde!

Spor dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan eski voleybolcu Duygu Bal, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. 

Voleybolun ardından Turizm sektöründe iş hayatına devam eden Duygu Bal'ın sosyal medya hesabını da bir hayli aktif kullandığı gözüküyor.

Duygu Bal, tatil için Dubai'yi tercih etti. Tatilinden fotoğraf paylaşan eski voleybolcu "Life To WHAT You Give Energy To" ifadelerini kullandı.

Her paylaşımına yoğun ilgi gösteren takipçileri Duygu Bal'ı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. 

Duygu bal kimdir?

25 Mart 1987 doğumlu Duygu Bal, voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank altyapısında yetişen Bal, Emlak Toki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal millî formayı yüzden çok kez giydi. 

2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya transfer olan ve yorumcular tarafından Türkiye'nin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterildi.

Doğum gününde Avrupa şampiyonluğu kazandı

Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenen Duygu Bal, 2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamayı başardı. 

Duygu Bal, ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer aldı. 

2014 Mart'ında Star TV'de yayınlanan Survivor yarışmasında ünlüler takımına katılarak ekran karşısında izleyenleri ile buluştu. 

Senin için hazırladığımız haberler