Ali Şafak Öztürk'ten Lewandowski'ye Antalyaspor forması

Orhan Gülek
22.05.2022 - 14:07 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 14:28

Tatil için Türkiye'ye gelen Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski'ye Antalyaspor'un eski başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor forması hediye etti.

Ali Şafak Öztürk'ten Lewandowski'ye Antalyaspor forması

AJANSSPOR - HABER

Bundesliga'da attığı 34 golle takımı Bayern Münih'in şampiyonluğunda önemli rol oynayan Lewandowski, tatil için Türkiye'yi seçti. Bundesliga'da gol kralı olan ve ismi Barcelona ile de anılan Polonyalı golcü, ailesiyle birlikte Regnum Carya Otel'de tatilini yapıyor.

Lewandowski, Antalya'da da boş durmuyor

Tatilde de boş durmayan tecrübeli golcü, bireysel çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından Regnum Carya Otel'de antrenman yaptığı anları paylaşayan Lewandowski, antrenman dışında ise ailesine zaman ayırıyor. 33 yaşındaki golcü oyuncu ayrıca sık sık plaj voleybolu oynayarak tatilin tadını çıkarıyor.

Ali Şafak Öztürk'ten Lewandowski'ye forma

Antalyaspor'un eski başkanı Ali Şafak Öztürk ise, Antalya'da kendi otelinde tatil yapan Lewandowski'ye Antalyaspor forması hediye etti.

İlgini Çekebilir
İş artık imzaya kaldı! Lewandowski'nin eşinden transferin ilanı gibi paylaşım
Habere Git

Barcelona'dan Lewandowski’ye transfer teklifi

Öte yandan Bild am Sonntag gazetesinin haberine göre Barcelona, Münih’e Lewandowski’nin transferi için 32 milyon euro önerdi. Daha önce de İspanyol gazeteleri Bayern Münih’in 35 -50 milyon arasında bir talepte bulunduğunu yazmıştı. İki kez Dünyanın En iyi Sporcusu seçilen Lewandowski, sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılmak istediğini belirtmişti. Lewandowski’nin sözleşmesi ise 2023 yaz aylarına kadar devam ediyor. 

Lewandowski'nin performansı

Bayern Münih formasıyla sayısız kupa kazanan ve önemli rekorlara imza atan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon 45 maçta 49 gol attı ve 7 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler