Stuttgart'ı çalıştıran Tayfun Korkut'tan Dortmund açıklaması!

05.04.2018 - 16:13 | Son Güncellenme: 05.04.2018 - 16:13

Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart’ın teknik direktörlüğünü yapan Tayfun Korkut, Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacakları 29.hafta maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

“Bizi nelerin beklediğini biliyoruz”

Hedeflerini anlatan Korkut, ”Bizi orada nelerin beklediğini biliyoruz. Üst düzey futbolculardan kurulu, Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen bir takım ile karşılaşacağız. Elbette kolay bir maç olmayacak. Bizim amacımız her şeyden önce puan almak olacak” dedi.

“Mutlaka puan almak istiyoruz”

Takımın performansı hakkında bilgiler veren Tayfun Korkut, ”Dortmund deplasmanında mutlaka puan almak istiyoruz. Son 3 deplasman maçında neler yaptığımız ortada. Bu bize, Dortmund maçı öncesi özgüven verecektir. Taraftarlarımız da bizi sadece iç saha maçlarında desteklemiyor. Deplasmanlarda da taraftarlarımıza ihtiyacımız her zaman var. Bu takıma destek verir ve olumlu yansır” diye konuştu.

İki takımın maç öncesi performansı

8 Nisan Pazar günü Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde Borussia Dortmund 48 puanla 3.sırada yer alırken, Tayfun Korkut ve öğrencileri ise 38 puanla 8.sırada bulunuyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler