Tayfun Korkut için flaş sözler: Onu eleştirenler...

27.02.2018 - 16:21 | Son Güncellenme: 27.02.2018 - 16:21

Tayfun Korkut için flaş sözler: Onu eleştirenler...

Bundesliga’da ekiplerinden Stuttgart’ı çalıştıran teknik direktör Tayfun Korkut’un performansı Almanya’da gündem oldu.

Korkut’a önyargılı davranıldı

Hannes Wolf’un ardından göreve getirilen Korkut’a Stuttgart taraftarlarının ilk başta önyargılı olduğu, ancak; saha içinde alınan başarılı sonuçlardan taraftarların memnun olduğu ifade edildi.

Tayfun Korkut’un göreve geldikten sonra futbolcuları iyi motive ettiği ve oyunu doğru oynamaları yönünde bir takım direktifler verdiği de hatırlatıldı.

Eleştirenler sessizliğe gömüldü

Alman basınında çıkan haberlerde, başlangıçta Korkut’u eleştirenlerin sessizliğe gömüldüğü aktarıldı. Korkut’un futbolcularına, ”Futbolda basit görünen şeyleri olağanüstü yapmamız gerekiyor” dediği ifade edildi.

Ayrıca genç teknik adamın, başarısızlığı tartışılan Stuttgart’ın daha iyi bir konuma gelme konusunda sinyaller verdiği de dile getirildi.

Dietrich’ten Tayfun Korkut’a övgü

Öte yandan Stuttgart’ta başkan Wolfgang Dietrich’in Tayfun Korkut ile ilgili söylediği, ”Tayfun Korkut’un net fikirleri var. Futbolcuları yüksek kaliteye nasıl çekeceğini biliyor” sözlerine de yer verildi.

Stuttgart şaha kalktı

Stuttgart, teknik direktörlük görevine Tayfun Korkut’u getirdikten sonraki ilk maçında Wolfsburg ile 1-1 berabere kalmış, ardından Mönchengladbach, Augsburg ve Frankfurt karşılaşmalarını 1-0’lık skorlarla kazanmıştı. Korkut yönetimindeki Stuttgart, ligde son 4 maçta 10 puan topladı.

Stuttgart'ın bu haftaki rakibi Köln

Mario Gomez, Andreas Beck gibi ülkemizde de forma giymiş isimlerin yer aldığı Stuttgart, ligde bu hafta deplasmanda Köln ile karşı karşıya gelecek. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler