Tayfun Korkut'tan Bayer Leverkusen ve hedef açıklaması!

26.04.2018 - 16:20 | Son Güncellenme: 26.04.2018 - 16:21

Almanya Ligi’nde Stuttgart’ı çalıştıran teknik direktör Tayfun Korkut, Bayer Leverkusen ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Korkut, ligdeki konumları hakkında da konuştu.

“Kendimizi iyi hissediyoruz”

Korkut yaptığı açıklamada, ”Werder Bremen karşısında aldığımız galibiyetle rahatladık diyebilirim. Son haftalardaki performansımız övgüyü hak ediyor. Takımda moraller yerinde. Kendimizi çok iyi hissediyoruz” diye konuştu.

Kalan haftalardaki hedefleri üzerine

Kalan maçlardaki hedeflerini anlatan Korkut, ”Son maça kadar kazanmayı düşüneceğiz. Kalan 3 haftada da hedefimiz değişmeyecek. Biz, kalan 3 maçta maksimum performans ortaya koymak ve kazanabildiğimiz kadar puan almayı hedefliyoruz” dedi.

“Sadece savunma yapmayacağız”

Daha önce çalıştırdığı rakipleri Bayer Leverkusen’in gücüne dikkat çeken Korkut, ”Leverkusen ofansif ve kaliteli oyunculara sahip. Biz takım olarak hareket etmek zorundayız. Sadece savunma yapmak gibi bir düşüncemiz yok. Kolay bir maç olmayacak. Ama biz maç için hazır olacağız” ifadelerini kullandı.

“Emin adımlarla yola devam etmek istiyoruz”

44 yaşındaki teknik adam, “Biz kritik bir konumda değiliz. Ama sezon bitene kadar da emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Tayfun Korkut ve ekibi ligde rahat bir konumda

Stuttgart, geride kalan 31 haftada 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. 42 puanla 10.sırada bulunan Stuttgart, Leverkusen deplasmanı sonrasında Hoffenheim’ı konuk edecek. Alman ekibi, ligde son hafta ise şampiyonluğunu daha önce garantileyen Bayern deplasmanıyla ligi tamamlamış olacak. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler