Tayfun Korkut kötü haberi açıkladı!

31.03.2017 - 16:05 | Son Güncellenme: 31.03.2017 - 16:05

AJANSSPOR DIŞ HABER - Almanya Ligi’nde (Bundesliga) Bayer Leverkusen’in teknik direktörlüğünü yapan Tayfun Korkut, sakatlığı bulunan Lars Bender ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Korkut, kaptan Bender’in sakatlığı sebebiyle sezonun geri kalanında kendilerine yardımcı olamayacağını duyurdu.

Genç teknik adam, ”Başka bir seçenek yoktu. Lars Bender’in ağrıları vardı. Kendisi bir ameliyat geçirecek. Sezonun geri kalan bölümünde bizimle olmayacak” ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 9 maçta ilk 11’de oynadı.

Bu arada Leverkusen’de Wolfsburg maçı öncesi Lars Bender’in dışında Hakan Çalhanoğlu da forma giyemeyecek. Mücadele öncesinde Leverkusen 31 puanla 11, Wolfsburg da 29 puanla 15. sırada yer alıyor.

Tanıdık simalar karşılaşacak…

Türk futbolseverlerin gözü Bayer Leverkusen ile Wolfsburg arasında oynanacak maça çevrildi. Adı Beşiktaş’la anılan Mario Gomez, Ömer Toprak’ın formasını giydiği Leverkusen’e karşı oynayacak. Tayfun Korkut ve öğrencileri 3 puan hesapları yapıyor.

Maçta Deniz Aytekin düdük çalacak

Öte yandan karşılaşmayı Türk kökenli Alman hakem Deniz Aytekin yönetecek. 39 yaşındaki Aytekin, böylelikle bu sezon 12. kez düdük çalacak. Deniz Aytekin, bu maçlarda 45 sarı kart 2 de kırmızı kart göstermişti.

Almanya 2 ve 3. Liglerinde 3’er kez maç yöneten Aytekin, kupada 2, Şampiyonlar Ligi’nde 4 ve UEFA Avrupa Ligi’mde ise 1 kez görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler