Tayfun Korkut'tan gözdağı!

13.03.2017 - 14:41 | Son Güncellenme: 13.03.2017 - 14:41

Bayer Leverkusen'in yeni Teknik Direktörü Tayfun Korkut, İspanyol Marca gazetesine röportaj verdi. Leverkusen yedek kulübesinin yeni sahibi transferi hakkında," Benim için yeni bir mücadele. Bu iş için yeterli güvene sahibim ve hedeflerime ulaşmak için gayretliyim" ifadesini kullandı.

Türk Antrenör, sözleşmesinin 30 Haziran'da bitmesinin ona duyulan güven eksikliğinden dolayı mı olabileceği sorusuna, "Avrupa'da başarılı olmak için takımın sahibi benim üzerime bahis yaptı. Leverkusen'e imza attığım zamana bakarsanız, güvensizlikten çok, buna değer olduğumu gösterdi" şeklinde cevap verdi.

BARCELONA İLE FUTBOLDA NELER OLABİLECEĞİNİ GÖRDÜK

Korkut, takımda çok iyi karşılandığını da belirterek, "Kulüpten çok destek aldım. Herkes bana yardım etmek istiyor" dedi. 42 yaşındaki teknik adam, Leverkusen'in golcü futbolcusu Javier Hernandez hakkında, "Onunla aynı dili konuşabiliyorum. Chicarito, Bayer ve Meksika için önemli bir oyuncu. İşini profesyonelce yapması çok iyi" diye konuştu.

Korkut, Bay Arena'da 4-2 yenildikleri ve Calderon'da Atletico Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi rövanş maçı hakkında ise, "Bizi zorlayacak bir mücadele. Ancak son günlerde Barcelona ile futbolda neler olabileceğini gördük. Sonuna kadar savaşacağız ve yenileceğimizi düşünmüyorum. Bize tur atlatacak skoru alabileceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler