Tayfur Bingöl, Beşiktaş'tan para talep ettiği iddialarına yanıt verdi

Aleyna Gürgen
25.07.2024 - 12:24 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 12:33

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl, Antalyaspor'dan teklif aldığı ama Beşiktaş'tan da para talep ettiği yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Tayfur Bingöl, Beşiktaş'tan para talep ettiği iddialarına yanıt verdi

Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl, Siyah-Beyazlı ekipten transfer için para talep ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. 31 yaşındaki futbolcu bu iddiaları yalanladı.

Bingöl, Beşiktaş'tan para talep etti iddiası

Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi de olan Murat Özen, Tayfur Bingöl için Antalyaspor'dan teklif geldiğini ancak futbolcunun bir miktar da Beşiktaş'tan para talep ettiğini ileri sürdü. Tayfur Bingöl ise yeni açıklamalarında bu söylentilere tepki gösterdi.

"Beşiktaş'tan herhangi bir bütçe talebim olmamıştır ve olmayacaktır"

Tayfur Bingöl açıklamalarında Beşiktaş'tan para iddia etti söylentileri hakkında şunları söyledi: "Değerli Beşiktaş ailesi, sizleri çok seviyorum. Çok fedakarlık yaparak geldiğim zamanda Beşiktaş'ımıza imza atarken sözleşmemi okumadan dahi imza attığım bu mutluluğu tarif edemem. Olası bir transferimde Beşiktaş'tan herhangi bir bütçe talebim olmamıştır ve olmayacaktır! Beşiktaşımızı ve bizleri rahatsız eden, yalan yanlış haberlerle gündeme gelmeye çalışan Murat Özen adlı itibarsız kişiye itibar etmeyiniz% Saygı ve sevgilerimle, Tayfur Bingöl"

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst 11'ini belirledi! Galatasaray, Süper Kupa maçı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler