Tayfur Bingöl sosyal medya hesabından Nihat Kahveci'ye cevap verdi

Kerem Ergün
06.11.2022 - 20:25 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 21:40

Galatasaray - Beşiktaş maçında top toplayıcı ile sorun yaşayan ve Nihat Kahveci'nin eleştirdiği Tayfur Bingöl, sosyal medyadan Kahveci'ye cevap verdi.

Tayfur Bingöl sosyal medya hesabından Nihat Kahveci'ye cevap verdi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya Tayfur Bingöl'ün top toplayıcı ile yaşadığı gerilim damga vurdu. Eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Tayfur'u yaptığı hareket sebebiyle sert sözlerle eleştirdi. 29 yaşındaki oyuncu, Kahveci'ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

"Top toplayıcı, gel topu ayağımdan al dedi."

Maçın son anlarında top toplayıcı ile gerilim yaşayan Tayfur Bingöl, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda olayı şu şekilde anlattı: "Top toplayıcı kardeşimiz, gelip topu ayağımdan alır mısın dedi. Aramızda 10-15 metre varken ayağına çağırdı beni. Futbolcuların büyük maçlarda reaksiyonları fazla olur. Burada bir arma taşıyoruz. Bu seviyede futbol oynanan maçlar için top toplayıcılar eğitilmeli. Oyunu duraklatmak için topu vermiyor."

Kahveci'den tepki: "O arma bunu yapmaz."

Karşılaşmanın ardından TRT Spor ekranlarında maçı değerlendiren Nihat Kahveci, Tayfur Bingöl'ü eleştirdi. Kahveci, şu ifadeleri kullandı: "Beni en çok üzen şey Tayfur'un top toplayıcı çocuğu itmesi oldu. O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl kusura bakmasın. Beş saniye geçirdi sadece. Ne yapacaktın, maçı mı alacaktın? Hem armadan bahset hem de o çocuğu it. Bu mu Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?".

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci'den Tayfur'a eleştiri: "O arma itmez o çocuğu!"
Habere Git

Bingöl'den yanıt geldi

Tayfur Bingöl, Nihat Kahveci'ye bugün sosyal medya hesabından yanıt verdi. Instagram hesabından Tottenham'ın Olympiakos'u 4-2 yendiği maçta, top toplayıcı çocuğun topu hızlı vermesi sonucu yapılan hızlı atakla atılan golü paylaşan Bingöl, şu ifadeleri kullandı: "5 saniyenin önemi Kahveci."

İşte Bingöl'ün paylaşımı

O pozisyonda ne olmuştu

2019/2020 sezonunda Tottenham Hotspur, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunun 5. maçında Olympiakos ile karşılaşmıştı. Tottenham 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 4-2 kazanmıştı. Karşılaşma 2-1 Olympiakos üstünlüğünde devam ederken top taca çıkmıştı. Top toplayıcı, topu hızlıca oyuna sokarak takımı hızlı hücuma çıkarmış ve bu pozisyonun sonunda Tottenham beraberlik golünü atmıştı. Maçın ardından teknik direktör Jose Mourinho, bunu unutmamış ve top toplayıcı Callum Hynes'i takım yemeğine davet etmişti. O maçta Tottenham'ın ilk golünü 45+1. dakikada şu an Beşiktaş forması giyen Dele Alli atmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl kararı!
Habere Git

Tayfur Bingöl'ün bu sezonki performansı

Bu sezonun başında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olan Tayfur Bingöl, siyah beyazlı ekip ile 11 maça çıktı. Bu maçlarda 392 dakika sahada kalan 29 yaşındaki oyuncu takımına gol veya asist katkısı sağlayamadı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Tayfur'un Beşiktaş ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kahveci de 5 saniyeyle kazandı

Tayfur Bingöl'e "5 saniyede maç mı kazanacaksın?" diye soran Nihat Kahveci, kendisinin de olduğu Euro 2008'de oynanan Türkiye-Hırvatistan maçını unutmuş! Uzatmaya giden maçta Hırvatlar 119. dakikada 1-0 öne geçti. Artık "Elendik." derken, 1 dakikalık uzatmada mucize gerçekleşti. 1 dakikalık uzatmanın son anlarında kaleci Rüştü, ofsayttan sonra kazanılan endirekt serbest vuruşu kullandı. Rüştü atışı kullandığında bitime 5 saniye kalmıştı. Ve 5 saniyede Semih Şentürk beraberlik golünü atarak maçı penaltılara taşıdı. Türkiye, penaltılarda Hırvatistan'ı 4-2 ile eleyerek adını yarı finale yazdırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler