Tayfur Havutçu'dan sürpriz karar! İşte yeni takımı

27.07.2020 - 15:50 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 15:56

Yıllardır Medipol Başakşehir'e yurt dışından bir ortak gelmesi beklenirken sürpriz bir gelişme oldu. Afjet Afyonspor'a Almanya'dan ortak geldi. Afjet Afyonspor'un yeni başkanı ve yeni teknik direktörü kim oldu? İşte detaylar...

Tayfur Havutçu'dan sürpriz karar! İşte yeni takımı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de 2019 - 2020 sezonunda Medipol Başakşehir şampiyonluk ipini göğüsledi. Başakşehir'in kazandığı şampiyonluğun ardından Katarlı bir iş adamına satılacağı iddia edildi.

Başakşehir hakkında satılacağına dair çarpıcı iddia gündeme gelirken; 2. Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor Almanya'da yaşayan Türkler tarafından satın alındı.

SC Paderborn'un sportif danışmanı Ali Adman öncülüğünde Afjet Afyonspor'u satın alın heyet sürpriz bir teknik direktörle de anlaşma sağladı.

Tayfur Havutçu para konuşmadan 'evet' dedi!

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu ve eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, Afjet Afyonspor ile prensip anlaşmasına vardı. Almanya doğumlu olan Havutçu, Adman'ın projesini çok beğendi ve 'Bu projede gövdemle birlikte varım. Para konuşmayalım' dedi.

CEO: Cevdet Ünüvar

 
Afjet Afyonspor'un yeni projesinde sürpriz bir isim var. Gazeteci-yazar Cevdet Ünüvar, Afjet Afyonspor'un yeni ekibinde kulüp CEO'su olarak görev alacak.
Senin için hazırladığımız haberler