Galatasaraylı Taylan Antalyalı, Gaziantep FK'ya transfer olacak mı?

Orhan Gülek
22.08.2022 - 16:59 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 17:45

Galatasaray'da Okan Buruk'un gözden çıkardığı Taylan Antalyalı'nın Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile transfer görüşmesi yaptığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili oyuncunun menajeri açıklama yaptı

Galatasaraylı Taylan Antalyalı, Gaziantep FK'ya transfer olacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip kadro takviyelerine devam ederken, takımdan ayrılacak isimlerde flaş bir gelişme yaşandı. Geçen sezon orta sahanın yükünü çeken ve eleştirilerin odak noktası haline gelen Taylan Antalyalı'yla yolların ayrılması planlanlıyor.

Menajeri açıklama yaptı

Bu sezon Galatasaray 'da kadroda düşülmeyen ve süre alamayan Taylan Antalyalı Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile görüşmesi yaptığı iddia ediliyordu. Konuyla ilgili Gaziantep Güneş Gazetesi'nin haberine göre Taylan Antalyalı'nın menajeri Mehmet Ali Çalışkan "Taylan Antalyalı konusunda Gaziantep FK ile herhangi bir anlaşma yok. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor." ifadelerini kullandığını yazdı.

 

Sarı-Kırmızılı takımda 27 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon 42 maçta forma giymişti.

BB Erzurumspor'dan Galatasaray'a bedelsiz olarak 2019 yazında transfer olan Taylan Antalyalı, geçen sezon 42 resmi maçta forma giydi. 

Sarı-Kırmızılı takımla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Taylan senelik 4.5 milyon TL kazanıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler