Taylan Antalyalı, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Erzurumspor'dan açıklama!

25.06.2019 - 14:21 | Son Güncellenme: 25.06.2019 - 17:21

Taylan Antalyalı, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Erzurumspor'dan açıklama!

Spor Toto Süper Lig’e veda eden ve gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele verecek olan Erzurumspor’un Basın Sözcüsü Ahmet Dal, kulüp gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ahmet Dal, Beşiktaş ve Galatasaray ile adı anılan Taylan Antalyalı’nın geleceği hakkında da konuştu.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ahmet Dal’ın açıklamaları şu şekilde:

Ahmet Dal: "Süper Lig'e geri döneceğimize inanıyoruz"

Spor Toto Süper Lig’e geri dönmek istiyoruz. Teknik adam konusunda birkaç görüşme yaptık. Muzaffer Bilazer hocamızla anlaştık. Erzurum için önemli bir değerdir. Şehrin kimyasını bilen bir teknik adamdır. Başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine güveniyoruz.

Muzaffer Bilazer, kaç transfer istiyor?

Transfer konusunda hocamızın verdiği bir rapor var. Devam etmesini istediği oyuncuların listesi ve takıma güç katacağına inandığı futbolcular var. Oyuncular izinde, bazıları da askerde. Transfer anlamında netleşen bir şey yok. Sözleşmesi biten Egemen, Munsy, Tolga gibi futbolcularımız var.

Obertan'a yeni bir teklif sunuldu mu? Kalma ihtimali nedir?

Devre arası transferimiz Obertan’ın sözleşmesinde, ‘Takım küme düşerse sözleşmemi feshederim’ maddesi vardı. Onu işletti. Başkanımız, Obertan’ın menajeriyle görüştü. Ücretinde bir artırım ile birlikte takımda kalmasını istiyoruz.

Taylan Antalyalı, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Sehic ve Jasmin Scuk kesinlikle takımda kalmasını istediğimiz oyunculardan. Futbolcularımıza da tabi ki talepler var. Onlardan biri de Taylan Antalyalı. Beşiktaş’tan Taylan için resmi bir teklif yok. Taylan için belirlenen rakam 3 milyon Euro. Taylan, ayrılırsa bile Erzurumspor’a kazandırarak gitmek istiyor. Kulübün ve futbolcunun menfaatleri uyarsa Taylan transferi gerçekleşebilir. Taylan Antalyalı’nın milli takım formasını da uzun yıllar giyeceğini düşünüyoruz.  İbrahim Akdağ’ın takımda kalmasını istiyoruz. Türkiye’de yerli ve yetenekli oyuncularımız var. 

Erzurumspor'da Zafer Demir hangi görevde olacak?

Zafer Demir, Erzurumspor tarihine geçmiş değerli bir isimdir. Kulübümüze hizmetleri oldu. Başkanımızın açıkladığı gibi takımda sportif direktörlük olmayacak. Ama Zafer Hoca için başka bir pozisyon olabilir. Buna yönetim kurulu karar verecektir. Kulüplerin kendi değerlerine sahip çıkması gerekir. Önümüzdeki süreçte Zafer Demir’in kulüpteki görevine istinaden bir açıklama yapılır. Muzaffer Hoca gibi, Zafer Demir gibi isimlerin kulüp çatısı altında olması önemli. Geçmiş ile olan bağı iyi kurmak gerek. Hayırlısı olsun.

Senin için hazırladığımız haberler