"Taylan, Premier Lig'de oynar..."

12.03.2020 - 16:36 | Son Güncellenme: 12.03.2020 - 16:43

"Taylan, Premier Lig'de oynar..."

Bandırmaspor'da 7 gol, 20 asist ile oynayan ve Bandırma'nın şampiyonluk yolunda en büyük kozlarından birisi olan Erkan Taşkıran açıklamalarda bulundu.Bandırmaspor'un şampiyonluk şansını değerlendiren Erkan Taşkıran, eski takım arkadaşı Galatasaray'da forma giyen Taylan Antalyalı hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Erkan Taşkıran, "Her futbolcu için kişisel performans önemlidir. Kişisel performansımın iyi olması takımım için de önemli. Sahaya çıktığımda takımım için gerekeni yapmaya çalışacağım. Bodrumspor'la ile bu hafta karşılaşacağız. Bodrum'un sahası sentetik bizim amacımız futbol oynamak ve sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemek. Amacımız Bandırma'ya şampiyonluk kupasını getirmek. Biz onurlu bir takımız ve onurlu bir duruşumuz var." ifadelerini kullandı.

Bucaspor'da forma giyerken Kahramanmaraş deplasmanında taraftarla yaşadığı anıyı anlatan Erkan, "Bucaspor'da o dönem ciddi maddi sıkıntılar vardı. Kahramanmaraş ile deplasmanda maçımız vardı 2 taraftarımız karşılaşmaya gelmişti. Gözüm maç içerisinde 2 taraftarımıza çarpmıştı ve kendi kendime düşündüm. "Bunlar neden geldiler? Bir takım bu kadar sevilir mi?" diye... Ondan sonra golü attım ve sevincimi onlarla yaşadım. O an söylediklerim samimi duygularımdı. Bucaspor'u unutmadık, Bucaspor benim her zaman kalbimde olmuştur. Benzer olayı bu sezon Bandırmaspor'da Bayburt deplasmanında da yaşadık. Futbolcu olduğu zaman taraftar var, taraftar olduğu zaman futbolcu var. İkisinin birlikteliği güçlü olmalı." dedi.

Eski takım arkaşı Galatasaraylı Taylan Antalyalı hakkında ise Erkan Taşkıran, "Türkiye şartlarında genç oyunculara şans vermek biraz zor. Buca'da Taylan Antalyalı ile birlikte oynadık. Buca'dayken Taylan'a Gerard diyorduk ve oyun stiline hayran kalıyorduk. Şu anda onun adına çok seviniyorum. Taylan Antalyalı özel bir futbolcu benim gönlümde onu Premier Lig'de görmek var. İnanıyorum bir gün mutlaka orada olacaktır" açıklamasında bulundu.

İşte o diyalog:

Erkan Taşkıran'ın Buca taraftarı ile yaşadığı diyalog:

Bucasporlu Erkan Taşkıran, Maraş deplasmanında golü attıktan sonra tribüne gidiyor. Tribündekiler coşuyor...

— Erkan dönüp tribüne: “Oğlum, dönüş paranız var mı lan?”
Senin için hazırladığımız haberler