Taylan'dan G.Saray'ı üzen haber

03.12.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 16:09

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın sezon başından beri en istikrarlı futbolcularından biri olan Taylan Antalyalı'nın sakatlandığı açıklandı. Peki Taylan Antalyalı'nın sakatlık durumu ne, maç kaçıracak mı? İşte detaylar...

Taylan'dan G.Saray'ı üzen haber

Galatasaray, Taylan Antalyalı’nın sakatlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılılarda bugün gerçekleşen antrenmana Taylan Antalyalı katılamadı.

Kulüp 25 yaşındaki futbolcunun dünkü antrenmanda ayağının burkulduğunu, sağlık durumunun yarınki tetkiklerin ardından belli olacağını bildirdi. 

Hatayspor maçında oynayacak mı?

Geçen hafta bu sezon ligdeki ilk golünü kaydeden Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı takımın en çok süre alan futbolcusuydu. Hatay maçı öncesi gelen bu haber sarı-kırmızılıları çok üzerken, karşılaşmada oynayıp oynayamayacağı yarın netleşecek. Taylan’ın ayak bileği çevresindeki bağlar detaylı şekilde kontrol edilecek ve gerekli görünürse başarılı futbolcu bir süre koruma altına alınacak.

Bu sezonki performansı

Taylan Antalyalı, sezon başından beri aldığı süre ve gösterdiği istikrarlı performansla adından sıkça söz ettirmişti. Bu sezon ilk 11'de sarı-kırmızılı kulübün orta sahasında performansı da yükselişe geçti. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon 13 maça çıkarken, 1 gol gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler