Taylor Swift albümü Corinthians'a yaradı

15.12.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 15:31

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, Corinthians takımına iyi geliyor. Araştırmalara göre, Taylor Swift'in çıkardığı tüm albüm sonrasında Corinthians takımı maç kaybetmiyor. İşte detaylar...

Taylor Swift albümü Corinthians'a yaradı

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR 

Brezilya'nın tarihi takımı Corinthians, ligde zor günler geçiriyor. Brezilya Ligi'nde 25 haftada 33 puan toplayarak 9. sırada bulunan Corinthians geçen hafta Sao Paolo ile yaptığı derbi maçı 1-0 kazanarak moral buldu.

Maç sonrası sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri Corinthians ile ünlü ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift arasındaki bir bağlantıydı. Buna göre Taylor Swift'in albüm çıkardığı haftanın öncesi ve sonrasında Corinthians takımı maç kaybetmiyor. 31 yaşındaki Swift'in 8 albümü bulunuyor.

Albüm sonrası Corinthians, Sao Paolu derbisini kazandı

Taylor Swift’in son albümü 'Evermore' bu hafta müzikseverlerle buluşmuştu.  Corinthians - Sao Paulo derbisi ev sahibi takımın galibiyetiyle bitince "Taylor Swift Etkisi" iddiaları güçlendi.

Taylor Swift'in eski albümleri de bu iddiayı doğruluyor

31 yaşındaki ABD'li şarkıcı Swift, daha önce çıkardığı 8 albüm sonrasında da Corinthians takımı hiç maç kaybetmedi.

Taraftar, Taylor Swift'i Rio karnavalanı davet etti

Corinthians kulübünün en ünlü taraftar grubu Gaviões da Fiel (Sadakatin Şahinleri), ABD'li şarkıcı Taylor Swift'i Brezilya'nın başkenti Rio de Janeiro'da yapılacak olan Rio Karnavalına davet etti.

Taylor Swift için yapılan paylaşımda pek çok Corinthians taraftarı şarkıcı için "ilham perimiz", "şans meleğimiz" ifadelerini kullandı.

Taylor Swift'in bir sonraki albümünü 24 Şubat'taki Corinthians - International maçına denk geliyor. Bakalım bu maçla birlilkte "Taylor Swift Etkisi"  devam edecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler