Tayyip Talha Sanuç: "Hedefim Avrupa'da oynamak"

29.12.2020 - 19:41 | Son Güncellenme: 29.12.2020 - 19:44

Son dakika spor haberleri... Adana Demirspor'un stoperi Tayyip Talha Sanuç, İstanbulspor maçı, kariyer planı, hakkında çıkan transfer haberleri ve Aurélien Chedjou hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Adana Demirsporlu Tayyip Talha Sanuç gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Tayyip Talha Sanuç, "Teknik direktör değişikliğinden sonra çıktığımız tüm maçları kazandık. Özgüvenimiz arttı. Takım içerisinde çok iyi bir hava var. Her şey çok güzel. İstanbulspor'u da yenmek istiyoruz. Aurélien Chedjou çok büyük bir tecrübe. Yıllardır kendisini izliyordum. Onunla oynamak benim için çok büyük bir avantaj. Çok iyi bir kariyere sahip. Bana çok yardımcı oluyor, bana çok katkısı var." ifadelerini kullandı.

Hedefi Avrupa

Hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu söyleyen Tayyip Talha, "Buraya şampiyonluk için geldim. Adana Demirspor'la şampiyon olmak istiyoruz. Avrupa'da futbol oynamak gibi bir hedefim var. Hedefim Avrupa'da oynamak. Türk futbolseverleri gururlandırmak isterim. İngilizcem gayet iyi seviyede. Takım içerisinde çok iyi ingilizce konuşan takım arkadaşlarım var. Onlarla da sık sık İngilizce konuşmaya çalışıyorum. Avrupa'ya dil konusunda hazır olup gitmek isterim. Virgil van Dijk ve Sergio Ramos'un oynadığı maçları izleyip bu iki isimden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Geniş ve iyi bir kadroya sahibiz. Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ama bizim önceliğimiz TFF 1.Lig'de şampiyon olmak. Sivasspor'u da eleyebilecek potansiyele sahibiz." dedi.

Önceliği Adana Demirspor'da şampiyonluk

Tayyip Talha Sanuç sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Transfer konularında çıkan söylentiler beni gururlandırıyor ama ben kendimi sadece Adana Demirspor'u şampiyon yapmaya adadım. Menajerimle ve arkadaşlarımla transfer konuları konuşmuyoruz. 21 yaşındayım. Anderson, Gökhan İnler, Erkan Zengin, Aurélien Chedjou gibi çok kariyerli futbolcularla birlikte oynadım. Onlardan çok şey öğrenmeye çalıştım. Biz genç futbolcular, kariyerli oyunculardan bir şeyler kapmaya çalışırız. Ben de elimden geldiğince bunları yapmaya çalıştım."

Senin için hazırladığımız haberler