Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç, Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
02.10.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 22:24

Süper Lig’de Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde gol sesi çıkmadı. Maç sonrası siyah-beyazlı formayla ilk kez derbi heyecanı yaşayan Tayyip Talha Sanuç değerlendirmede bulundu

Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç, Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde gol sesi çıkmadı. Dolmabahçe’de tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan sezonun ilk derbisinde siyah-beyazlı formayla ilk kez derbi heyecanı yaşayan Tayyip Talha Sanuç, otoriterlerden tam not aldı.

"Geleceğe dair umut verdik"

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde 11.2 km ile en çok mesafe kat eden eden futbolcu olan Tayyip Talha Sanuç, maç sonu yaptığı açıklamada kendisi için özel bir gün olduğunu söyledi. Sanuç "Benim için ilk derbi maçıydı. Çok özeldi. Takım için her şeyi yaptım. Taraftarın desteği vardı. Kazanmak istedik ama olmadı. Bugün çok iyi sinyaller verdik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. iyi bir yoldayız. Geleceğe dair umut verdik. Daha çok çalışıp gelecek haftalarda galibiyet alacağız. Hocamız yüreğimizi vermemizi istedi. Ben de yüreğimle oynadım. Umarım daha da iyi olurum. " ifadelerini kullandı.

Tayyip Talha Sanuç'un kariyeri

Karabükspor altyapısında yetişen Tayyip Talha, son 5 sezonda Adana Demirspor forması giydi. Geçen sezon Adana ekibi ile 29 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 1 gol attı, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler