Galatasaray Çağdaş Faktoring, Teaira McCowan ile sözleşme imzaladı

İsa Kethüda
09.01.2024 - 16:30 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 16:32

Transfer haberleri. Galatasaray Çağdaş Faktoring, Teaira McCowan ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. Detaylar.

Galatasaray Çağdaş Faktoring, Teaira McCowan ile sözleşme imzaladı

AJANSSPOR-HABER

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Çağdaş Faktoring, Teaira McCowan ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Çağdaş Faktoring, Teaira McCowan ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. İmza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara katıldı" ifadelerine yer verildi. 

Dursun Özbek: "İnşallah çok güzel sonuçlar çıkacak"

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, “Milli takımın oyuncusu aynı zamanda. Geçen sezon çok başarılı bir sezon geçirdi. Bu sene de takıma büyük destek vereceğinden eminim. Kendisine başarılar diliyorum. Galatasaray olarak bu sene EuroCup’ı bekliyoruz. İnşallah çok güzel sonuçlar çıkacak.” diye konuştu. 

McCowan: "EuroCup’ı kazanmak istiyoruz"

Bu sene EuroCup Women şampiyonu olmak istediğini ifade eden McCowan ise, “Galatasaray’a geldiğim için çok mutluyum. EuroCup’ı geçen sene kazanamadık ama bu sene kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın her maç bizi desteklemesini istiyoruz. Onlara her maçta ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler