Manchester United, Mason Greenwood forması getirene yeni forma verecek

03.02.2022 - 17:20 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 17:29

Manchester United, tecavüz skandalına karışan Mason Greenwood'un formasını çevrimiçi satmayı durdurmasının ardından formayı getirene yeni bir forma verecek

Manchester United, Mason Greenwood forması getirene yeni forma verecek

Manchester United'ın genç futbolcusu Mason Greenwood eski kız arkadaşı tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, video ve ses kayıtlarının ardından geçen pazar günü tutuklanmıştı.

Nike sponsorluğunu bitirdi

Tecavüz ve ölümle tehdit iddialarının ardından tutuklanan Greenwood'un, kefalet ödeyerek serbest kaldığı açıklanırken genç futbolcunun kulübü Manchester United, Mason Greenwood'un formasını çevrimiçi satmayı durdurmuştu. Ünlü spor markası Nike ise Greenwood hakkında ortaya çıkan iddiaların ardından çalışma ilişkisini askıya aldığını duyurdu.

 

İlgini Çekebilir
Mahkeme kararını verdi! Tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınmıştı...
Habere Git

Mason Greenwood forması ücretsiz değiştirilecek

Manchester United, Mason Greenwood'un formasını çevrimiçi satmayı durdurmasının ardından bu kez Mason Greenwood forması alan taraftarlarının formalarını ücretsiz olarak değiştireceğini açıkladı. Greenwood görüntülerin ve ses kayıtlarının sosyal medyada dolaşmasından sonra Manchester United tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler