Ertaç Özbir: "Tecrübeli bir kaleci olarak çok iyi zamanlar geçiyor"

Akın Ungan
12.11.2023 - 21:40 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 21:47

Süper Lig'de Adana Demirspor, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Ertaç Özbir, Yusuf Erdoğan ve Semih Güler açıklama yaptı. İşte detaylar.

Ertaç Özbir: "Tecrübeli bir kaleci olarak çok iyi zamanlar geçiyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 12'inci haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere bitti. Mücadelenin ardından Adana Demirsporlu futbolcular Ertaç Özbir, Yusuf Erdoğan ve Semih Güler açıklamalarda bulundu.

"Buradan 3 puanla ayrılmak isterdik"

Ertaç Özbir, "Fenerbahçe önce çok iyi pres yaptı. Maça iyi başlayamadık. Sonra oyuna biraz girdik. Sonucunda da bir puan aldık. Buradan 3 puanla ayrılmak isterdik ama içeride mağlup olmadan devam ettiğimiz için mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Tecrübeli bir kaleci olarak çok iyi zamanlar geçiyor"

Özbir, "Artık tecrübeli bir kaleci olarak çok iyi zamanlar geçiyor. Takım arkadaşlarımın ellerine sağlık. Ben iyi oynuyorum gibi görünüyorum ama sadece bireysel olarak bakmıyorum. Takım halinde hepimizin performansı yukarı çıktığında biz de istediğimiz basamaklara çıkacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Kluivert: "Beraberlikten memnun değiliz"
Habere Git

"Burada kimseye puan vermemiştik"

Semih Güler, "Biz 3 puan için geldik. Burada kimseye puan vermemiştik. Fenerbahçe'yi de yenmek istedik ama olmadı. Fenerbahçe'nin de kalitesi belli. İyi karşılık verdik. Biraz daha sakin kalabilsek gol de bulabilirdik. Bu iyi oyunu geliştireceğiz" dedi.

"Atanın kazanacağı maç oldu"

Yusuf Erdoğan ise "Zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Ligin en iyi hücum yapan takımlarından birisine karşı oynadık. Seyircimizin de desteğiyle iyi oynadık. Daha kontrollü bir maç geçti. Atanın kazanacağı maç oldu. İki tarafın da pozisyonları vardı. Kazanmak istiyorduk ama Fenerbahçe karşısında kaybetmemek de önemli. Şimdi milli arada iyi dinlenip Kayseri maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler