Tehlike çanları Vitor Pereira için çalıyor

28.03.2022 - 14:37 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 14:43

Fenerbahçe'de görevine son verildikten sonra Brezilya ekibi Corinthians'ın başına geçen Vitor Pereira için işler yeni takımında da iyi gitmiyor. İşte detaylar...

Tehlike çanları Vitor Pereira için çalıyor

Sezona Fenerbahçe'de başlayan ancak sarı lacivertli takımın alınan kötü sonuçların ardından zirvenin uzağında kalmasıyla yolların ayrıldığı Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın yeni takımı Corinthians olmuştu. Brezilya ekibiyle çıktığı ilk iki maçtan galibiyetle ayrılarak yeni macerasına iyi bir başlangıç yapan 53 yaşındaki çalıştırıcı üst üste alınan kötü sonuçlarla yine eleştirilen hedefi oldu.

Yarı finalde elendi

Vitor Pereira yönetimindeki Corinthians son olarak Brezilya Paulista Ligi yarı finalinde Sao Paulo'ya 2-1 mağlup olarak elendi. 

6 maçta 2 galibiyet aldı 

Portekizli teknik adamla birlikte 6 resmi müsabakaya çıkan Corinthians, 2 kez sahadan galip ayrılırken 3 kez rakiplerine mağlup oldu. Brezilya temsilcisi bu 6 maçlık periyotta 1 kez de beraberlik elde etti.

Fatura Pereira'ya kesilebilir 

Spor Arena'da yer alan habere göre; Brezilyalı spor yazarı Rodolfo Rodrigues, Corinthians'ın Sao Paulo karşısında aldığı mağlubiyetin sorumlusu olarak Vitor Pereira'yı gösterdi ve Portekizli teknik adamın taktiksel tercihlerini eleştirdi.

Rodrigues, "Corinthians'ın Sao Paulo karşısında aldığı mağlubiyet doğrudan, geçtiğimiz günlerde takımın başına getirilen ve ilk maçında yine Sau Paulo'ya yenilen Vitor Pereira'ya yazar. Bugünkü maça tamamen farklı bir dizilişle başladı. Portekizli çalıştırıcının tarzında yaratıcılık eksiği var." dedi.

Vitor Pereira'nın Corinthias performansı

Sao Paulo 1-0 Corinthians
Corinthians 5-0 Ponte Preta
Palmeria 2-1 Corinthians
Novorizontino 0-1 Corinthians
Corinthians 1-1 Guarani
Sao Paulo 2-1 Corinthians

Senin için hazırladığımız haberler