Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi kulübün 3 borcunu kapattı

11.07.2022 - 11:09 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 11:20

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi söz verdiği gibi kulübün kısa vadedeki finansal sorunlarını çözmeye başladı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi kulübün 3 borcunu kapattı

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Sergio Oliviera, Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş’ı kadrosuna katan Galatasaray, vergi ve geciken bonservis sorunlarını da ortada kaldırdı.

100 milyon TL'lik girdi

Hürriyet'te yer alan habere göre; Dursun Özbek ve yönetimi bayram öncesinde Sportif A.Ş.’ye 100 milyon TL’lik bir girdi sağlarken Mostafa Mohamed'in parası dışındaki ödemeler buradan yapıldı.

FIFA tehlikesi sona erdi

4 MiLYON DOLAR: Mostafa Mohamed’in 4 milyon dolarlık bonservis bedelini ödeyerek FIFA tehlikesini ortadan kaldıran sarı kırmızılılar geçen yıl kadrosuna kattığı futbolcular için de önemli bir ödeme yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın gözü Chelsea'nin yıldızında!
Habere Git

6 ismin taksitleri yattı

5 MiLYON EURO: Cimbom; Nelsson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz, Berkan ve Sacha Boey’in kulüplerine yaklaşık 5 milyon Euro’luk ödeme yaptı. Bu 6 futbolcunun geciken bonservis taksitlerinin yatırılmasıyla kulüp bu nedenle de rahat bir nefes aldı.

Eski borç da kapandı

500 BiN DOLAR: Yönetimi şaşırtan ödemelerden biri ise 2017 yılında kadroya katılan ve tam 2 yıl önce Galatasaray’dan ayrılan Mariano’ya yapılan ödeme idi. 2017-2021 yılları arasında Galatasaray forması giyen Mariano’nun, 500 bin dolarlık geciken alacağı da hesabına yatırıldı

Vergi borcu da kalktı

20 MiLYON TL: Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek yönetimi ayrıca bonservis taksitlerinin yanı sıra kulübün vergi borcunu da ortadan kaldırdı. Galatasaray Kulübü, bayram öncesinde 20 milyon TL’lik vergi borcu ödemesi yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler