Alex Teixeira Brezilya'ya Transfer Olacak Mı? Beşiktaşlı'nın Menajeri Açıkladı

Akın Ungan
02.06.2022 - 21:24 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 21:38

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Alex Teixeira bekleneni veremedi. Brezilya'dan transfer tekliflerinin olduğu konuşulurken, oyuncunun menajeri açıklama yaptı.

Alex Teixeira Brezilya'ya Transfer Olacak Mı? Beşiktaşlı'nın Menajeri Açıkladı

Sezon başında büyük umutlarla Beşiktaş'a transfer edilen Alex Teixeira, beklenen performansı gösteremedi. Şampiyonluk hedefinden uzakta kalan Siyah-Beyazlılar'da yeni sezon çalışmaları hız kazanırken, takımdan gönderilecek oyuncular da belirleniyor.

Alex Teixeira'ya ülkesi Brezilya'dan transfer tekliflerinin olduğu iddia edilirken, Beşiktaş'ın oyuncuyu satımaya sıcak baktığı da ifade ediliyordu. Brezilyalı'nın menajeri Junior Mendonça'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

"Brezilya'ya dönmek gibi bir planımız yok"

Brezilya basınına konuşan Junior Mendonça, "Alex, şu anda tatilde ve Brezilya'ya dönmek gibi bir planımız bulunmuyor. Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmemiz var ve tek amacımız sözleşmeye sadık kalıp Beşiktaş'ta 1 yıl daha geçirmek." ifafdelerini kullandı.

Daha önce yeni sezonda düşünülmediği ifade edilen Teixeira'ya Brezilya'dan Palmeiras ve Corinthians kulüplerinin talip olduğu kaydedilmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta şok! Anlaşma sağlanamadı, yuvadan uçuyor
Habere Git

Teixeira'nın Beşiktaş karnesi

Sezon başında Beşiktaş'a bedelsiz olarak gelen Alex Teixeira, Siyah-Beyazlı forma ile 30 karşılaşmada görev aldı. 32 yaşındaki on numara, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler